El Sènior Masculí Nacional perd a Alginet mentre que el Preferent ix victoriós davant els d'Alberic

12 de febrer de 2024 - 10: 00

El DBC SUMA de Dénia va perdre diumenge passat davant el CB Alginet (87-59). Els d'Eduardo Clavero van estar en partit fins a l'últim període, moment en què les faltes i el cansament van passar factura en un partit per al qual només es va poder comptar amb vuit jugadors de l'equip, i el suport de dos júniors que van fer una feina excel·lent .

Igual que va passar en el matx de la primera volta a Dénia el partit es va jugar amb molt de ritme i amb molta intensitat sota els dos cèrcols. Al final del segon quart els valencians van agafar un lleuger avantatge arribant al descans amb avantatge de dotze punts.

Després del pas per vestidors, la bona actitud de l'equip i el lliurament en defensa van fer que el joc tornés a equilibrar-se entrant a l'últim període amb avantatge local, però amb opcions per als deniers per intentar donar-los abast. No va poder ser i els rivals no van desaprofitar l?ocasió d?ampliar les diferències en els instants finals sentenciant així l?enfrontament.

Mentrestant, el Sènior Masculí Preferent va eixir victoriós contra l'Alberic (76-68) en el que va ser un duel directe entre equips que barallen per la permanència. Es tracta d'un important triomf que dóna energia als deniers per seguir en la lluita quan encara resten deu jornades per finalitzar la competició.

Van arrancar el partit amb força, aconseguint una bona renda de deu punts a base de ràpides transicions, gràcies a la bona feina des de la defensa. En un segon quart igualat, els visitants van millorar ofensivament de manera notable, obligant-nos a mantindre el to si no volien veure's superats. L'esforç va valer per mantindre l'avantatge aconseguint el descans onze punts davant dels nostres rivals.

La insistència visitant, no obstant, va acabar donant-los resultat. Els de Dénia van perdre l'ordre defensiu i van errar en els seus atacs de manera que en quatre minuts del tercer període ens van donar abast, mantenint-se la igualtat des d'aquell moment fins pràcticament el final del xoc. A diferència d'altres partits, en aquesta ocasió, van saber redreçar el rumb i, de mica en mica, van recuperar el control del partit.

Així van poder encarar el tram final del matx amb confiança i en el moment decisiu encertar des del perímetre per assolir un tranquil·litzador avantatge que van esprémer fins que va sonar la botzina final.