El partit de la jornada entre Hotel Nou Romá i CD. Teulada va acabar en taules (3-3)

03 2014 abril - 00: 00

La jornada vintè setena de la lliga comarcal futbol sala ACYDMA ens va deixar el partit de la jornada entre l'Hotel Nou Romá i CD. Teulada, que va acabar amb empat a tres gols.
En aquest duel entre el conjunt hoteler, segon classificat i l'equip teuladino el tercer en la classificació la tensió va estar present i per tant la polèmica també.

El partit va començar amb domini absolut per part de l'equip de Teulada que no deixo jugar al seu oponent gràcies a la pressió que va exercir. Una tàctica que li va donar resultat ja que al descans es va arribar amb 0 a 3 per al CD. Teulada ..

Després del descans els dos equips van començar amb molt de ritme, però les ocasions més clares les va tindre el conjunt de l'Teulada. A partir del minut 10, la tònica canvi per complet. Els teuladins no van poder rotar els seus jugadors ja que van venir a Dénia amb un únic canvi. Els hotelers van treure profit i van escurçar diferències, 2 a 3.

A dos minuts per a la conclusió del partit va arribar la jugada polèmica del partit, l'àrbitre estima una mà del porter fora de l'àrea en treure una pilota cap a un company i va decidir xiular lliure directe. A conseqüència d'aquesta falta l'equip dianense assoliment l'empat que li va semblar victòria ja que van ser durant tot el partit a remolc dels teuladins

Hotel Nou Romá referma la seua segona plaça

A la resta de la jornada dels equips favorits van guanyar els seus respectius partits. El líder Assegurances Reale, va guanyar al seu filial el Assegurances Realie Ondara per 9 a 2. Els Poblets es va imposar al Rte. La Fontana per 5 a 2. L'equip del Rte. Polígon no va tindre majors problemes per imposar-se al conjunt Maxim Sound al que guanyo per 4 a 0.

El Proyesplac que seguix escalant posicions i es va imposar a Bar Juaniquito per 7 a 1, mentre que Ultra Groc es va desfer del sempre incansable Bernardos per 7a 1. El conjunt del Dolç Beu marqui l'equip de Lli Rosello sense problemes per 6 a 0.

El màxim golejador seguix sent Jorge Llopis del conjunt Assegurances Reale amb 45 gols seguit d'Igor Diaz del conjunt Hotel Nou Roma amb 39 Gols. El Trofeu a l'equip màxim golejador l'encapçala Assegurances Reale amb 161 gols i l'equip menys golejat de la lliga és Hotel Nou Roma amb tan sols 36 gols encaixats.