El Paidos seguix com a líder després del seu triomf a Benicarló (1-2)

06 de novembre de 2012 - 00: 00

El conjunt del Paidos- F.Fernández va aconseguir una soferta victòria a la pista de l'Benicarló per 1-2 que li permet seguir sent el líder a la Lliga Nacional Juvenil de Futbol Sala.

El partit va començar malament ja que als 4 minuts el Benicarló es avenç en el marcador. Els col·legials no es van enfonsar, van seguir portant el pes del partit. Van mostrar sobre la pista un joc molt alegre, creant ocasions molt clares.

Unes vegades la bona actuació del porter castellonenc i en altres la manca de punteria, van evitar el gol dels deniers. Fins a tres pilotes, van estavellar els jugadors del Paidos a la fusta.

Al descans es va arribar amb 1 a 0 favorable a l'equip local però amb bones sensacions cara a la segona part.

La segona meitat va tindre un inici esperançador ja que Alex Pla va posar el 1-1 de fort xut des de fora de l'àrea. Minuts després d'una gran jugada entre Toni Polo i Toni Tent acabo a la porteria local, posant l'1-2 a l'electrònic.

Quan només restaven 36 segons per al final l'equip local no va aconseguir anotar un doble penal. Al final del xoc es va arribar amb triomf per al Paidos per 1 a 2. Una victòria que els permet seguir un equip invicte que compta els seus 5 partits jugats amb 5 victòries.

Pel Paidos-F. Fernández van jugar i van marcar: César, Santi, Fran, Alex Pla (1), Javi, Toni Tent (1), Toni Polo, Guillem, Borja, Fede, Pau i Ximo.

Dissabte a les 19: 00 Hores, visités el pavelló Municipal de Dénia, Dominics Llevant UD gran favorit per ser campió, l'estiu passat fitxo al quintet titular del Serra de Salines, campió de la passada temporada.