El Paidos-La Noia d'Ahir es va proclamar campió provincial infantil

28 2015 abril - 00: 01

L'equip infantil del Paidos-La Noia d'Ahir es va proclamar campió provincial després de derrotar el Petrer FS, per 3 a 1.

Paidos-La Noia d'Ahir campió Provincial Infantil

L'eliminatòria se li havia posat molt costa amunt al combinat denier després de caure derrotat a la pista del Petrer FS per 4 a 2 en el partit d'anada. La cosa va poder ser pitjor per als col·legials ja que van marxar al descans amb un 4 a 0 al marcador.

A la segona part, dos gols de Salva va ficar al Paidos-la Noia d'Ahir en l'eliminatòria. Sense temps per recuperar un dia després es va jugar el partit de tornada al pavelló municipal de Dénia.

Salutacions entre jugadors del Paidos-la Noia d'Ahir i el Petrer FS.

L'afició va respondre a la crida de l'equip i va omplir les grades creant un gran ambient on no mancat el bombo. Es presumia que hauria remuntada però ningú va llançar les campanes al vol abans del xoc. Amb la tensió lògica en xavals de categoria infantil van saltar a la pista de joc amb la il·lusió de brindar al públic un títol.

Els nois que dirigeix Emilio Monfort, En l'arrencada del partit van eixir molt nerviosos i això va provocar que el seu rival tinguera grans ocasions per marcar. La bona actuació del porter local ho va impedir. Amb el pas del que minuts, els deniers es van centrar i van estavellar un tir al pal.

Els minuts van anar passant sense que cap dels dos equips fos superior a l'altre. A falta de cinc minuts per al descans, el bon joc local va tindre la seua recompensa amb el gol marcat per Joan. El deliri a la grada ia la banqueta va ser total, el títol estava a un sol gol. Es va arribar al descans amb el 1 a 0 i amb les espases en tot l'alt ja que el Petrer va demostrar ser un bon conjunt.

A la segona meitat els deniers van dominar i en el minut 10, José marcar el 2 a 0. Un gol que va desencadenar l'emoció i l'alegria entre els aficionats que es van alçar dels seus seients per celebrar el gol de l'Paidos. El més difícil s'havia aconseguit tot i que encara restava molt de temps per al final i tot podia passar.

Emilio Monfort donant ordres als seus nois

Els nois d'Emilio Monfort van gaudir de noves oportunitats per marcar i haver tancat el partit però els va faltar encert. El Petrer amb el marcador en contra també va buscar un tant que li donés l'eliminatòria i ho va aconseguir a falta de dos minuts per al final.

Va ser un cop dur per a tot l'equip dianense i per als seus seguidors, però va ser aquí quan l'equip va demostrar la seua fortalesa mental ja que no sota els braços i va seguir lluitant a la recerca del gol que necessitava.

El gol va arribar en l'última jugada del partit, en un va disparar d'un jugador deniera que anava sense aparent perill, però el porter del Petrer no va encertar a blocar, l'esfèric se li va anar de les mans i molt atent, Àlex va ficar el píe allotjant la pilota al fons de la porteria del Petrer.

Un gol que va valer el títol provincial i ara el Paidos jugarà la fase autonòmica davant el Dominics Llevant, FS. Requena i el FS. Segorbe. Seran partits d'anada i tornada i els emparellaments eixiran del sorteig que es durà a terme a la Federació Valenciana de futbol.