El Paidos-La Noia d'Ahir classificat per a la final autonòmica en guanyar a Requena per 2 a 5

19 de maig de 2015 - 00: 00

El conjunt infantil del Paidos-La Noia d'Ahir seguix fent història ja que va aconseguir vèncer al pavelló de Requena al Requenense FS per 2 a 5. Ara els espera el CD.FS. Segorbe per aconseguir el títol de campió autonòmic i el seu pas al Campionat d'Espanya.

Equip del Paidos-la Noia d'Ahir que va jugar a Requena.

Els nois que dirigeix Emilio Monfort van eixir amb molta concentració a la pista. Igual que va succeir en el partit d'anada, el control de la pilota va ser dels col·legials davant una defensa zonal dels locals.

Però en aquesta ocasió, aquest sistema defensiu no va agafar per sorpresa els deniers que van moure la pilota amb més rapidesa i que van trobar en el tir llunyà un bon aliat. Va ser precisament gràcies a un xut llunyà de Joan que els col·legials es posessin per davant en el marcador.

Un gol que no va variar la manera de jugar dels locals tot i anar per sota en l'eliminatòria. Mentre que els nois de Monfort es van anar a pel partit i Iker va marcar el 0 a 2, en aprofitar una bona contra després d'un servei de córner dels locals. Amb el 0 a 2 es va arribar al descans.

En el segon període, els locals es van obrir per buscar reduir les diferències i això li va venir molt bé la Paidos que va aconseguir marcar el tercer gol per mediació d'Iker. El xoc estava decidit, més encara quan José va marcar el quart en aprofitar un error del conjunt del Requena.

Amb el joc en un anar i venir sobre les dues àrees començar el carrusel de dobles penals. Els locals van inaugurar el seu marcador a falta de vuit minuts per al final. La recta final es va fer complicada per als deniers ja que el seu rival va treure porter- jugador i va estrènyer de valent. El bon ordre defensiu va ser clau per no encaixar cap gol més i Salva va anotar el cinquè dels deniers després d'una bona definició d'una jugada col·lectiva.

Els locals van marcar el seu segon gol en els últims instants en transformar un doble penal. Al final del xoc es va arribar amb el 2 a 5 que va desencadenar l'alegria de tots els jugadors i aficionats deniers que es van desplaçar a Requena.

El següent pas que els queda a aquests xavals per tornar al Campionat d'Espanya, nou anys després és l'equip de Sogorb. Aquest dissabte 23 es juga el partit d'anada a Segorbe en horari per definir i el partit de tornada serà el diumenge al pavelló de Dénia a les 19 hores.