El Paidos infantil es va proclamar campió autonòmic de Futbol Sala

23 de maig de 2016 - 12: 45

La bona feina que des de fa diversos anys realitza el Col·legi Paidos en l'aspecte esporteu seguix donant els seus fruits. El seu equip infantil de futbol sala ha sumat un nou títol per a les vitrines del col·legi, en proclamar-se campió autonòmic després de vèncer a la final el Aspe FS.

La final va ser a doble partit, el primer es va jugar al pavelló municipal de Dénia i va acabar amb empat a dos. Un resultat de deixar el desenllaç per al partit de tornada que ahir es va jugar al pavelló municipal d'Aspe. Els deniers van ser millors i van superar amb claredat als locals als que van vèncer per 3 a 6.

Equip del Paidos Dénia davant el Aspe FS

En la primera trobada jugat a Dénia els xavals que dirigeix Raúl Gil acusar els nervis d'estar en una final i veure el pavelló completament ple. L'ambient els pudó ja més d'un les cames li van tremolar.

A l'Paidos li va costar entrar en el ritme del partit tot i tindre una major possessió de la pilota. Els locals van aconseguir trenar una bona jugada que va culminar Àlex per batre el porter de l'Aspe FS i posar el 1 a 0 al marcador.

Poc va durar l'alegria per als deniers ja que el Asp FS va aprofitar un error defensiu dels locals i va aconseguir empatar el xoc. Amb l'empat a un es va arribar al descans.

A la represa els jugadors del Paidos van asserenar el seu joc i gràcies a una superioritat van tornar a posar-se per davant en el marcador amb un gol d'Isaac. A falta de tres minuts per al final, una pèrdua de pilota a la zona central va ser aprofitada pels visitants per aconseguir el definitiu empat a dos.

El Paidos va ser més efectiu

Un dia després es va jugar el partit de tornada a Aspe i els col·legials van viatjar confiant en les seues possibilitats.

En l'arrencada de la trobada els jugadors del Paidos es van apoderar de la pilota i van jugar possessions llargues sense arriscar. Al minut 4, Isaac va marcar el 0 a 1 que premiava el millor joc deniera.

El Aspe FS va reaccionar bé i amb un bon joc del seu pivot va aconseguir anivellar el marcador. Un gol que va donar ànims als locals que van aprofitar un error defensiu dels visitants per posar-se per davant en el marcador, 2 a 1. Amb aquest marcador es van retirar els equips a vestidors.

En l'inici de la segona meitat van ser els jugadors del Paidos qui van portar la iniciativa en el joc i van aconseguir empatar amb un gol de Jordi. Però el Aspe es va recolzar en el seu pivot i un cop de cap seu significar el 3 a 2.

A partir d'aquest moment va emergir a les files deniers la figura de Joan que va anotar un hat-trick. L'empat a 3 el va marcar de tir llunyà. Dos minuts després va culminar una bona jugada col·lectiva anotant el 3 a 4. Aquest gol va enfonsar als locals i els col·legials van saber aprofitar per fer el 3 a 5, obra de Joan. El compte la va tancar Manel amb un xut creuat que va posar el definitiu 3 a 6.

Paidos Dénia és el campió autonòmic i ha aconseguit el bitllet per disputar la fase sector del Campionat d'Espanya.