El Paidos Dénia va sumar el seu primer triomf en lliga en guanyar al Castelló 6-4

23 d'octubre de 2013 - 00: 00

Han hagut de passar quatre jornades perquè el Paidos Dénia sumi el seu primer triomf en la lliga Nacional Juvenil de futbol sala. Ho va aconseguir en derrotar a l' pavelló de Dénia, Al Castelló per 6 a 4.

Els primers minuts del partit van ser de total domini dels col·legials que en pocs minuts es van col·locar per davant en el marcador. El primer gol el va anotar, Toni Vargas després d'un rebuig del porter.

Instants després va ser Borja qui va posar el 2 a 0 després d'una bonica jugada de tot l'equip.
El tercer gol el va marcar Pau, En una rematada que es va menjar el porter castellonenc. Amb aquest marcador es va arribar al final del primer temps.

La segona meitat va tindre un color totalment diferent. el Castelló es va decidir a jugar davant un Paidos apàtic. Això va provocar que arribés el primer gol per part de visitant. Poc dur l'alegria ja que Borja va calmar els ànims anotant el quart per al Paidos.

Els jugadors castellonencs van treure la casta i en dues jugades consecutives, van estrènyer el marcador amb un 4 a 3 que va posar nerviosos els jugadors col·legials.

Una expulsió d'un jugador de Castelló deixo al seu equip en inferiorida numèrica, que els deniers van saber aprofitar. Borja va encertar en un doble penal per posar el 5 a 3. Ja a la recta final del xoc, Toni Vargas marcar el 6 a 3 i el Castelló va anotar el seu quart gol en els instants finals.

En aquesta trobada, pel Paidos van jugar i van marcar; Pablo Herreros, Sergi, Javi Cortés, Borja (2), Kike, Pere, Pau, Simó, Toni Polo, Guillem, Toni Vargas (2) i Pau (1).

Diumenge Paidos visités Elda per enfrontar-se al Bona Elda FS. en un xoc que es jugarà a les 12: 30 hores.