El Paidos-F. Fernández Lluna eliminat de la Copa Federació pel Calp FS

29 de maig de 2018 - 07: 58

El conjunt del Paidos-F.Fernández Luna es queda sense poder jugar la final de la Copa Federació, ja que va ser eliminat pel Calp FS. L'eliminatòria entre els dos equips de la comarca de la Marina Alta va estar marcada per la tremenda igualtat ja que els dos partits que es van jugar van acabar amb empat.

El partit d'anada jugat al pavelló municipal de Dénia va acabar amb empat a 3 al marcador. Va ser un xoc on es va premiar el futbol defensiu dels calpins al joc de creació dels deniers.

De eixida, l'equip col·legial es va fer amo i senyor de la pilota davant un rival que es va limitar a defensar-se. Després d'uns minuts de dubtes en els nois que dirigeix Raúl Gil, Va arribar el primer gol local, obra de Luis. Poc minuts després va ser Josep qui amb una superb xut molt llunyà va posar la pilota en la mateixes esquadra. Va ser un bonic gol que va significar que els deniera prengués un clar avantatge de 2 a 0.

Els calpins van seguir amagats enrere i en una de les seues comptades arribades a l'àrea local van fer el 1 a 2 amb un gol obra d'Iker. Aquest gol va descompondre alguna cosa el joc local, encara que el Calp no va tornar a arribar a la porteria fins a l'últim minut del primer temps quan Sergio va marcar l'empat a dos.

A la segona meitat, els deniers van començar massa nerviosos i això ho va aprofitar l'equip visitant per posar-se per davant en el marcador amb un gol de Sants. A partir d'aquest moment es va repetir el mateix guió, el Calp enrere molt ordenat davant un rival al qual li va faltar un poc de fluïdesa en el seu joc. El definitiu empat el va marcar Joaquin per als locals.

Al final del temps reglamentari es va arribar amb l'empat a tres al marcador de manera que les espases van quedar en magnificència per al partit de tornada a jugar a Calp.

El valor doble dels gols va classificar al Calp FS

El segon partit disputat al pavelló de Calp, aviat es va posar de cara per als col·legials malgrat les nombroses baixes. Joaquín va anotar el primer per a l'equip col·legial. En l'única aproximació calpina, Raúl va posar l'empat a un al marcador.

El denier Nico va tornar a donar avantatge al Paidos en marcar en el minut 18 el 1 a 2, que va premiar el millor joc de l'equip deniers. Amb aquesta marcador es va arribar al descans.

La segona part va ser dominada fins al penúltim minut pels col·legials però no va servir per ampliar l'avantatge. Just en el minut 23 en un altre aïllat acostament van igualar els calpins gràcies al gol d'Iker.

Sense pràcticament temps els col·legials van treure porter jugador però sense sort. Al final dos pèssims arbitratges no estant a l'altura i la mala sort, deixen al conjunt que dirigeix ​​Raúl Gil sense poder disputar l'anhelada final.