El Paidos-F.Fernández líder després de guanyar a l'Borriana per 4 a 1

29 d'octubre de 2012 - 14: 21

El conjunt deniera del Paidos-F.Fernández lidera la classificació de la Lliga Nacional Juvenil, després de guanyar a l'Borriana per 4 a 1.

El xoc es va disputar en el Pavelló Municipal de Dénia amb una bona assistència d'espectadors.

El partit va començar amb respecte per part dels dos equips i això es va veure reflectit al marcador que trigo a moure. El primer gol per als col·legials va arribar, gràcies a una falta a la vora de l'àrea que va transformar Alex Pla. Aquest va ser l'únic gol que es va anotar durant el primer temps.

La segona meitat va començar amb domini del Borriana. Fruit de la seua superioritat va arribar en el minut 5, el gol de l'empat. Després d'encaixar aquest gol, els xavals que entrena Raúl Gil, Es van venir amunt. Van controlar la pilota i al minut 10, van aconseguir empatar, gràcies a una rematada de volea de Fran.

Amb el marcador a favor, el Paidos va mantindre el control del joc. El tercer gol, el va tornar a anotar Fran. Un gol que va donar molta tranquil·litat tant als jugadors locals com al públic assistent.

El Borriana no va tindre poder de reacció i acabo venint-baix. L'equip dianense va aprofitar per sentenciar el xoc amb un gol de Toni Tent. Al final del temps reglamentari es va arribar amb el triomf del Piidos per 4 a 1.

A aquest triomf se li va unir la circumstància que el Dominics Llevant caigués a la pista del Castalla, amb el que l'equip col·legial es queda com a líder en solitari de la categoria.

Diumenge que llarg desplaçament per als nois de Raúl Gil que es desplacessin a Benicarló per jugar a les 12: 00 hores al Pavelló Municipal.

Pel Paidos-F.Fernández van jugar i van anotar; César, Santi, Javi Cortés, Christian, Fran (2), Pau, Alex Pla (1), Toni Tent (1), Toni Polo, Ximo, Borja i Fede.