El Lucentum Alacant va ser molt rival per al Dénia Bàsquet

20 de febrer de 2014 - 00: 00

El Lucentum Alacant va ser molt rival per al Dénia Bàsquet Sènior per això es va endur la victòria d'una manera molt clara, en guanyar per 93 a 44. Aquest partit de la Primera Divisió Nacional de bàsquet, va tindre tot just història ja que el domini dels locals va ser des del mateix inici.

El partit va començar amb bon joc per part dels dos equips, però amb domini del Lucentum que dominava la faceta rebotadora i gaudia de segones opcions de llançament. Va acabar el primer quart amb un clar parcial per a l'Lucentum Alacant, 20-8.

En el segon acte, va créixer encara més el domini local. Els dos tècnics van optar per donar minuts als seus jugadors de banqueta, això va fer que el ritme del partit fos trepidant. El parcial d'aquest quart va ser de 26 a 17. El marcador al descans va ser de 46 a 25 que fidel un indicador clar que ja estava més que

El tercer quart terme de trencar el partit amb un contundent 25 a 6. Els lucentinos van treballar amb molta intensitat en defensa i això va lligar de mans als deniers.

Els últims deu minuts del xoc van servir per fer proves tant en atac com en defensa, per tots dos tècnics. El parcial va ser de 22 a 13, de manera que el resultat final de 93 a 44 va assenyalar el poder que té el Lucentum Alacant, que per alguna cosa és el líder de la categoria.

El Dénia Bàsquet jugarà diumenge contra el CB. Sueca, un xoc et donarà començament a les 17 hores al pavelló Joan Fuster de Dénia.