El líder Kamarca Dénia no va fallar i va guanyar a Pedreguer (2-4)

14 de gener de 2015 - 00: 01

En la desena quarta jornada de la lliga comarcal de futbol veterans, el líder de la classificació Kamarca Dénia es va imposar a domicili al Vtnos. Pedreguer per 2 a 4. No va ser una trobada fàcil per als deniers, ja que hi va haver més igualtat de la que el marcador va assenyalar.

Un jugador de Colombians traient una falta

Els locals van pagar cars els seus errors defensius i davant tantes facilitats, els líders dels aprofitar per situar-se amb un 0 a 3. Hi va haver reacció local però quan estava tot ja decidit. Kamarca Dénia avantatja en sis punts al segon classificat, la UD. Oliva que va tindre jornada de descans.

En Gata de Gorgos, Ale Hop va vèncer per 3 a 1 a SolcasaDénia en un xoc on els deniers van acusar la seua inferioritat numèrica ja que només es van presentar a jugar amb 10 jugadors. Malgrat això SolcasaDénia es va avançar al marcador amb el 0 a 1. Després els locals van imposar un major ritme que va desarborar físicament al seu rival.

En el camp Rodat, El Verger va vèncer amb rotunditat al C. Don Pernil per 1 a 6 en un partit de clar domini visitant. Amb aquest triomf l'equip vergelino seguix en la quarta posició de la classificació.
En un altre dels partits jugats en aquest escenari, Colombians va dominar i va vèncer amb claredat al penúltim classificat, Constr. Ricardo Mañas per 1 a 4. Des del minut inicial els sud-americans van imposar la seua major qualitat i en la segona part van tancar la seua clara victòria.

El partit més igualat jugat al camp Rodat, el van disputar, Rte.¨ La Sénia i Eurolatinos CD., Amb triomf per als primers per 1 a 0. Hi va haver ocasions per a tots dos bàndols però el major encert dels hostalers els va valer per sumar un triomf que els s'assenta en la tercera posició de la classificació.

Al camp municipal de Calp es va jugar un vibrant partit que va acabar amb el triomf local del At. Calp davant l'Internacional FC, al qual va derrotar per 2 a 1. Es van avançar els locals però l'equip de Dénia en la segona meitat va ser capaç d'igualar el marcador. Però un bon contraatac va servir perquè els calpins marquessin el gol de la victòria.

El Ondara Vtnos, va saber treure profit en la visita al cuer, CD. Xàbia Vtnos, al que va guanyar per 2 a 4 el que deixa als de Xàbia sense conèixer encara el triomf. També en el camp municipal de Xàbia, es va jugar un partit molt igualat entre el Maskotas Xàbia i el Calp Vtnos., Que va acabar amb empat a un.

En el camp Vicente Zaragoza d'Ondara, T & T Reciclats es va imposar amb claredat a l'Dinamo Comexa per 3 a 1. Un triomf que deixa a l'equip d'Ondara amb opcions d'estar entre els deu primers i jugar la segona fase de la lliga.