El juvenil del Dénia Futsal va vèncer al S. Vicente (2-0)

23 de novembre de 2012 - 00: 00

El CD Dénia FS Juvenil va aconseguir una importantíssima victòria per 2-0 contra l'Sporteng Sant Vicent, equip que està en la tercera posició de 1ª juvenil grup nord d'Alacant.

Amb aquesta victòria els deniers seguixen colíders junt a La Vila FS que també ha guanyat tots els seus partits.

El partit va començar amb els dos equips pressionant a dalt al rival i disposant d'ocasions per obrir el marcador. Álvaro Barber, en una gran jugada personal, va aconseguir el primer gol per als deniers.

Abans del descans, i en una altra bona jugada, Pau Martínez va anotar el segon gol col·locant el 2 a 0 al marcador. Amb aquest resultat els dos equips es van retirar als vestidors.

A la segona part els xavals que dirigeix ​​Jaume Moreno van eixir millor que els visitants i van tindre ocasions més clares per haver ampliat el marcador.

L'equip rival quan arribo a la porteria deniera sempre va topar amb la gran actuació del porter Miguel, qui va detindre i cadascuna de les oportunitats. Amb el mateix marcador de 2-0 es va arribar al final de partit.

La plantilla del Dénia Futsal Juvenil que tan brillant paper està realitzant a la Lliga.