El Junior Masculí del Dénia Bàsquet guanya la Lliga Valenciana a CB Ondara

11 d'octubre de 2022 - 14: 37

En els darrers partits disputats, l'equip Junior Masculí del Dénia Bàsquet es va imposar davant el CB Ondara amb un 70 a 69 al pavelló de Teulada. Una final igualadíssima de la Lliga Valenciana després de la disputa d'una pròrroga.

Els nois de Rubén Velazquez van començar el partit molt seriosos, fent una bona feina defensiva, convertint en cistelles les pèrdues de pilota que provocaven el rival per acabar el primer període amb avantatge de set punts (15-8). Els d'Ondara van trencar millor la defensa al segon quart, i per moments semblava que els donarien abast al marcador. Tot i això, els deniers van aconseguir recuperar el to i van mantindre la renda fins al descans (27-20).

En els primers minuts del tercer període Ondara va fer un pas endavant i va deixar clar que havia vingut a lluitar per endur-se el trofeu. Després d'arribar a posar-se al davant al marcador, no van poder evitar que sumessin en els últims atacs per arribar manant a l'últim període (48-44).

Havia quedat clar que el partit es competiria per part dels dos equips fins al final, i tot el quart període va viure una alternança constant en el comandament del marcador que, com no podia ser altrament, va concloure amb un empat final que va portar el partit a la pròrroga (59-59).

En aquesta, els de Rubén Velazquez, més serens, van millorar els seus percentatges i sobretot van estar encertats des de la línia de tirs lliures, aconseguint punts que van resultar clau per consolidar una ajustada victòria que va ser celebrada amb immensa alegria. Javier Serrano Romaguera amb 27 punts anotats va ser nomenat MVP de la final.

Sènior Femení

A l'equip Senior Femení se li va escapar a Novelda la victòria a la final de la Lliga Valenciana a l'últim sospir (51-50), després d'haver manat pràcticament tot el matx al marcador a Jorge Juan, que jugava la final al seu pavelló.

Sempre amb curtes diferències, les noies de Juan Luis Pérez van ser capaços de dominar les amfitriones gràcies a un joc molt intel·ligent amb què aconseguien superar la seua forta pressió defensiva. Van estar permanentment concentrades i van donar sense excepció el millor de si mateixes al llarg de tot el partit, amb paper destacat de les quatre jugadores Junior que van reforçar l'equip.

Quan faltaven dos minuts per al final comptaven amb vuit punts d'avantatge que semblaven poder ser suficients per endur-se el títol. Tot i això, Jorge Juan va anotar dos triples fonamentals en aquests últims compassos, per acabar emportant-se una treballadíssima victòria.

Tot i el lògic desànim, la pretemporada finalitza amb l'equip a ple rendiment i amb totes les expectatives centrades a fer un gran paper a la Lliga que arrancarà el cap de setmana que ve.

Junior i Infantil Femení

L'equip Junior Femení sabia que superar a la final de la Lliga Valenciana Sant Blai d'Alacant era missió complicada, però van viatjar fins al pavelló de Novelda amb tot l'ànim per jugar-la al millor nivell que foren capaços d'assolir (45-73).

L'equip Infantil Femení no va tindre opcions davant d'un Montemar San Blas que es va mostrar superior de principi a fi (48-08).