El júnior del Dénia Bàsquet es va veure superat pel Lucentum 62-79

06 de novembre de 2012 - 00: 00

L'equip júnior del Dénia Bàsquet es va veure superat pel Lucentum davant el qual va caure per 62 a 79. El xoc va estar totalment controlat per l'equip de la capital. En atac la seua millor percentatge d'encert unit al control del rebot ofensiu van ser les claus de la seua victòria.

Durant el primer quart el ritme de joc va ser molt alt. La defensa de l'Lucentum va impedir el joc còmode dels deniers, acabant el quart amb avantatge per 17 a 22.

En el segon quart, els alacantins van seguir amb un joc molt lluït, sobretot en defensa. El Dénia Bàsquet no va trobar la forma per aturar el joc ofensiu del seu rival. Així Lucentum va arribar al descans 12 punts amunt, 32 a 44.

En el tercer quart els dos equips van imposar la seua defensa als atacs. La millor prova va ser que els dos equips només van aconseguir vuit punts en el seu caseller. El marcador va reflectir un 40 a 52.

En els últims 10 minuts de trobada, els deniers van seguir apretant en defensa. L'encert exterior del Lucentum, amb cinc triples convertits en aquest últim parcial terme per tancar el partit i donar un clar avantatge per als jugadors visitants. Al final 62 a 79 per al conjunt de la capital.

Aquest dijous a les 20: 30 al pavelló Joan Fuster de Dénia els deniers reben a l'invicte Gandia Bàsquet. Partit complicat, en què Dénia ha d'intentar aconseguir una victòria que recuperi la confiança en el seu joc perduda després de dues derrotes.

Pel Dénia Bàsquet van jugar i van anotar: Rubén (15), Francesc (13), Edu (17), Marc (4), Rober (10), Joan (3), Sergio, Lucas, Joan.