bàsquet - Esports

El júnior del Dénia Bàsquet Club es classifica per a l'ascens a Autonòmica després de guanyar al CB Sueca

13 de març de 2019 - 00: 00

El equipo junior masculino del Dénia Básquet Club consigaó su objetivo de clasificarse para la disputar la fase de ascenso a la categoría autonómica tras ganar el CB Sueca por 67 a 32.

Los dianenses cuajaron un buen partido en el pabellón Joan Fuster, pese a que al principio del mismo les costó mucho conseguir la necesaria continuidad en ataque durante la primera parte, para decantar el resultado. Su buen trabajo en defensa le dio una cómoda ventaja en el marcador.

Després del descans, l'arrencada del tercer quart va ser decisiu per a la sort del partit ja que els deniers van saltar a pista amb la mateixa intensitat defensiva gràcies a la qual van enllaçar ràpids contraatacs. A més de sumar a aquesta arma seua gran encert exterior per al qual el CB Sueca ja no va tindre resposta.

Amb aquesta àmplia victòria el conjunt deniera està matemàticament classificat per a les eliminatòries d'ascens a Lliga Autonòmica quan encara resten cinc jornades per al final de la Lliga Regular. Ara, seguix en pugna amb el CB Xàtiva pel liderat del Grup, factor important per tindre factor pista a favor en la fase decisiva de la temporada.

Aquesta pàgina és una versió optimitzada per a dispositius mòbils. Veure versió original.