El júnior del Dénia Bàsquet Club es classifica per a l'ascens a Autonòmica després de guanyar al CB Sueca

13 de març de 2019 - 00: 00

L'equip júnior masculí del Dénia Bàsquet Club va aconseguir el seu objectiu de classificar-se per a la disputar la fase d'ascens a la categoria autonòmica després de guanyar el CB Sueca per 67 a 32.

Els deniers van quallar un bon partit al pavelló Joan Fuster, Tot i que al principi del mateix els va costar molt aconseguir la necessària continuïtat en atac durant la primera part, per decantar el resultat. El seu bon treball en defensa li va donar un còmode avantatge en el marcador.

Després del descans, l'arrencada del tercer quart va ser decisiu per a la sort del partit ja que els deniers van saltar a pista amb la mateixa intensitat defensiva gràcies a la qual van enllaçar ràpids contraatacs. A més de sumar a aquesta arma seua gran encert exterior per al qual el CB Sueca ja no va tindre resposta.

Amb aquesta àmplia victòria el conjunt deniera està matemàticament classificat per a les eliminatòries d'ascens a Lliga Autonòmica quan encara resten cinc jornades per al final de la Lliga Regular. Ara, seguix en pugna amb el CB Xàtiva pel liderat del Grup, factor important per tindre factor pista a favor en la fase decisiva de la temporada.