L'Inter Movistar 'B' va guanyar amb claredat a l'Dénia Futsal (1-5)

23 2016 abril - 21: 19

El conjunt madrileny de l'Inter Movistar "B" es va dur justament els punts del pavelló de Dénia en derrotar amb claredat al Dénia Futsal per 1 a 5.

Pilota ix fora per poc

El partit va començar amb moltes precaucions en tots dos conjunts encara que van ser els locals qui van tindre més temps l'esfèric al seu poder. L'equip visitant va mantindre la seua línia de pressió molt amunt provocant que els deniers tinguessin problemes per eixir de la mateixa.

La intensitat defensiva va ser elevada, és a dir, van estrènyer molt als atacants i això va evitar que hi hagués arribades clares a les àrees. Els primers intents de marcar van ser dels locals tot i que no van estar encertats en les seues rematades.

Al minut 10 en un error defensiu deniera va arribar el primer gol de la vesprada, Hugo va estar molt hàbil i va batre a Andoni. El gol va deixar tocat als homes que dirigeix Javi Arnau que van estar uns minuts sense trobar el seu ritme de joc. Al minut 16, Blai va rematar al pal de la porteria visitant en l'ocasió més clara dels locals en la primera meitat.

Curro sortint amb la pilota

En el segon temps va ser l'equip d'Alcalá d'Henares qui va manar des del mateix inici. Al minut 2, Marc de xut creuat va fer el 0 a 2. En ple desconcert deniera va arribar el 0 a 3 anotat per Kostas.

A poc a poc els deniers es van tranquil·litzar i van tornar a tindre la possessió de la pilota davant un rival molt ordenat en defensa. Al minut 7, el Dénia Futsal va escurçar les diferències després d'un fort xut ras d'Álex Pla. Els homes que dirigeix ​​Javier Valverde malgrat la seua joventut van tindre molt aplom sobre la pista. Van saber jugar amb el ritme del partit i no van dubtar a frenar-quan els locals van intentar pujar-lo.

La sentència del xoc va arribar al minut 12 quan, Crivi va fer el 1 a 4 que va deixar enfonsat al conjunt local que ja no va trobar la manera de reaccionar. Ni tan sols jugant en superioritat numèrica en fer-ho amb porter jugador van poder marcar. És a dir, que de res va servir jugar amb aquesta novetat tàctica.

L'últim tant del xoc va arribar en un error en el lliurament de la defensa deniera que li va donar la pilota a Ballano perquè a porta buida tanqués el marcador amb el 1 a 5. Al final del xoc el públic va acomiadar amb una tancada ovació a tots els protagonistes.

La derrota deniera unida al triomf del Torrejón Sala davant el Silver Novanca per 4 a 3 fa que el Dénia Futsal acabi la jornada a la cinquena plaça a un punt de la quarta posició que donaria opció de jugar la Copa del Rei la propera campanya.