L'infantil del Paidos Dénia va segellar el seu pas a semifinals de Copa guanyant a l'Horadada (1-14)

11 de maig de 2016 - 00: 00

L'equip infantil del Paidos Dénia va segellar el seu pas a seminfinales del torneig de copa autonòmica amb una contundent victòria sobre el Foradada FS per 1 a 14.

Equip Infantil del Paidos Dénia

Els xavals deniera no van acusar el llarg viatge fins a Pilar de la Horadada ja que des del primer minut van mostrar la seua superioritat sobre la pista de joc. Els col·legials es van apoderar de la pilota, però, van ser els locals qui es van avançar al marcador al primer minut de joc.

Tot i el gol encaixat els nois que dirigeix Raúl Gil no es van enfonsar i van seguir jugat l'esfèric amb molt criteri. El millor joc deniera va permetre que a poc a poc anessin arribant els gols. Amb tot just cinc minuts jugats el marcador va assenyalar un clar 1 a 4. Abans d'arribar al descans el conjunt roig va augmentar el seu avantatge amb dos gols més.

A la segona part el domini roig va augmentar clarament davant un rival que conforme va ser encaixant gols es va anar desarmant. Tot i la notable avantatge que portaven al marcador els col·legials no van baixar el seu ritme de joc i van acabar el partit amb un triomf més que clar per 1 a 14.

Els nois del Paidos Dénia ja treballen amb intensitat preparant el seu doble confrontació de semifinals davant el conjunt del Maristes. El partit d'anada es jugarà dissabte a València mentre que un dia després es disputarà el xoc de tornada a les 11: 30 hores al pavelló de Dénia.