L'Hèrcules S. Vicente pren el liderat amb el triomf a l'Paidos-F. Fernandez Lluna (2-7)

12 de desembre de 2019 - 11: 11

L'Hèrcules S. Vicente pren a l' Paidos-F. Fernández Lluna el liderat a l'vèncer per 2 a 7 en el partit que es va jugar al pavelló Joan Fuster.

Els jugadors locals, tenallats pels nervis, van cometre errors que van pagar car. Al minut 6, van ser els visitants els que es van avançar al marcador amb un gol de David Mollá.

Un gol que va deixar molt tocat a l'Paidos Dénia, que no va trobar resposta ja que, tres minuts més tard, va encaixar el segon gol, en aquesta ocasió aconseguit per Sabino. Les coses es van posar encara pitjor per als "rojos" quan, al minut 14, García va fer el 0 a 3. La reacció local va arribar després de l'expulsió per doble groga de l'visitant García. El Paidos va aconseguir retallar el seu desavantatge amb el gol de Martí en el minut 17.

Aquest gol va animar a l'equip i als seus seguidors que van viure els seus millors minuts durant el xoc. Al minut 19, Martí va tornar a marcar col·locant el 2 a 3, fent que els deniers tornessin a entrar al partit just abans d'arribar a la mitja part. Amb el 2 a 3 al marcador, els equips es van anar a l'vestuari on els tècnics van tractar de refrescar les idees dels seus jugadors.

A l'igual que ocorregués en la primera meitat, els visitants van eixir més ficats en el partit i amb més intensitat en totes les seues accions. En el primer minut de joc va arribar el 2 a 4 marcat per Gianni. Els nois que entrena Raúl Gil van seguir intentant retallar les diferències en el marcador, però van xocar una i altra vegada amb una fèrria defensa que va saber gestionar molt bé cada intent d'atac del seu rival.

Amb un joc ja a la desesperada, els locals van buscar el gol i això va provocar que en algunes accions seua defensa quedés desguarnida. El partit estava on l'Hèrcules S. Vicent volia i els de l'Paidos cada vegada van ser més a el límit.

Al minut 34, l'expulsió de el local Juan Perles va ser clau ja que va deixar el seu equip en inferioritat numèrica i el conjunt visitant no va perdonar, ja que, en tot just un minut, va marcar dos gols per posar el 2 a 6 al marcador, amb els punts anotats per Sabino. Aquest mateix jugador va ser qui en l'últim minut de joc va aconseguir el setè tant que va deixar el definitiu 2 a 7 al marcador de l'pavelló Joan Fuster.