El gol de Borja dóna avantatge al CD Dénia davant el CD Utiel (0-1)

30 de maig de 2016 - 01: 44

El CD Dénia pren avantatge en l'eliminatòria de promoció d'ascens en vèncer al camp de â € œLa Celadillaâ € d'Utiel al conjunt local per 0 a 1. El gol de l'dianense Borja a sis minuts per al final permet veure el partit de tornada amb molt optimisme al si del club denier.

Gol de Borja

El xoc ser un clàssic partit de promoció on predominó la precaució defensiva davant l'juegode atac. Els dos equips des de l'inici van seguir la mateixa consigna evitar encaixar gol. Això provocó que el partit es disputés en la seua major part a la zona central. El domini va ser altern encara que amb prou feines arribades a les àrees. Amb el pas dels minuts van ser els visitants qui à © cions van arribar amb cert perill sobre la Porteria del CD Utiel. La ocasió més clara la va tindre Ferrán desprà © s d'una gran jugada de Renzo qui va arribar fins a la línia de fons i cedió el balón enrera perquè el migcampista rematés per dalt del travessia ± o. Poc més ocurrió durant el primer perÃode i els jugadors es van retirar a vestidors amb el marcador inicial.

A la segona meitat, el CD Utiel començar a tindre una major possessió de balón i en el minut 62 seu davanter Carles lanzó el ESFA © ric fora en la primera arribada local a l'à rea de la Porteria defensada per Tonet. El tà © cnic deniera, Juan Carlos Signes, Tomó risc i metió a Borja en el terreny de joc per Alberto. Arran de l'entrada del davanter al CD Dà © nia va començar a tindre més presència en l'à rea local.

Al minut 76 Borja remató de cap i el balón es estrelló a la part superior de l'travessia ± o. Era el primer avís del jugador denier qui en el minut 84 va aprofitar un regal del porter local Alfaro per marcar l'únic gol del partit. El porter local no atajó 1 balón any © reu i Borja metió el PAE per enviar el ESFA © ric al fons de la xarxa. Un gol que l'expedició deniera va celebrar-se de res.

Alegria al CD Dénia pel gol

La millor ocasió per al CD Utiel la va tindre Eric Ballester que en el temps de prolongació cruzó molt bé la pilota davant la eixida de Tonet encara es estrelló al pal davant la desesperación de la parròquia local.

Al final el triomf es va venir per Dà © nia i ara haurà a veure que passa diumenge al camp Diego Mena en un partit que es jugará a les 19 hores.

Fitxa Tècnica

CD Utiel: Alfaro, Sinis, Àlex, Javi, Sergi, Richi, Raúl, Ufarte (José 53`), David Saez (Jordi 77`), Careto (Eric Ballester 85 ') i Carles.

CD Dénia: Tonet, Edu, Nico, Carlos Ribes(Miguel 85`), Gervasio, Panucci, Alberto (Borja 60`), Ferrán (Cardona 92`), à lex Gayá i Renzo (Sito 83`).

gol: 0-1 Borja Mto. 84

àrbitre: Ezaydy Boulman, amonestó als locals, Richi i Rául i als visitants, Paco i Sito.