Atletisme - Comarca - Esports - Teulada-Moraira

El Gin Running Tonic va participar amb 15 atletes a la Cursa de Teulada

13 de maig de 2014 - 11: 43

El grup denier de l'Gin Running Tonic Club seguix la seua participació al Circuit a Peu Marina Alta i va desplaçar fins a la XII Cursa Popular de Teulada a un total de 15 atletes que van haver de cobrir els 10 quilòmetres d'un recorregut a què alguns se'ls va convertir en un veritable infern per les seues pujades i baixades.

Álex Monllor va ser el millor d'aquest grup d'atletes ja que va entrar a la línia d'arribada amb un temps de 41:58 ocupant el lloc 149 de la general i el 83 de la categoria sènior. Gonzalo Durá va entrar un poc més enrere va aturar el cronòmetre en 42:05. Miguel Ángel Martínez va entrar en el lloc 113 de la categoria sènior amb un registre de 43:30.

Hi va haver tres noies en aquesta cursa i la millor tornar a ser Diana Bisquert que va ser la cinquena en la classificació sènior amb un temps de 45:00. Irene Martí va ocupar el lloc 54 amb un temps de 58:09. Mentre que Lydia Maynero va ser 35 en la categoria de Veteranes A amb un registre de 59:34.

Ara tots ells ja estan preparant la propera cita que serà aquest dissabte a El Verger. Allà podran gaudir d'una prova totalment plana i segur que no ho passaran tan malament com a Teulada.