El Gin Running Tonic va participar amb 15 atletes a la Cursa de Teulada

13 de maig de 2014 - 11: 43

El grup denier del Gin Running Tonic Club seguix la seua participació al Circuit a Peu Marina Alta i va desplaçar fins a la XII Cursa Popular de Teulada un total de 15 atletes que van haver de cobrir els 10 quilòmetres d'un recorregut al qual alguns se'ls va convertir en un veritable infern per les pujades i baixades.

Gin Running Tonic a Teulada

Àlex Monllor va ser el millor d'aquest grup d'atletes ja que va entrar a la línia d'arribada amb un temps de 41: 58 ocupant el lloc 149 de la general i el 83 de la categoria sènior. Gonzalo Durá va entrar un poc més enrere va aturar el cronòmetre en 42: 05. Miguel Ángel Martínez va entrar en el lloc 113 de la categoria sènior amb un registre de 43: 30.

Hi va haver tres noies en aquesta cursa i la millor tornar a ser Diana Bisquert que va ser la cinquena en la classificació sènior amb un temps de 45: 00. Irene Martí va ocupar el lloc 54 amb un temps de 58: 09. mentre que Lydia Maynero va ser 35 en la categoria de Veteranes A amb un registre de 59: 34.

Ara tots ells ja estan preparant la propera cita que serà aquest dissabte a El Verger. Allà podran gaudir d'una prova totalment plana i segur que no ho passaran tan malament com a Teulada.