El Garbí Dénia no va poder amb el CB. Elx caient a casa per 24 a 26

28 de desembre de 2013 - 00: 00

Els primers minuts del partit disputat al pavelló municipal de Dénia van estar molt igualats. Els atacs es van imposar a unes defenses que van estar molt toves permetent tirs còmodes als llançadors de totes dues formacions.

Meitat del primer temps, el conjunt il·licità va aconseguir un avantatge de 4 gols, obligant a l'entrenador denier, David Salanova a haver de demanar temps mort. Després de donar les explicacions corresponents seus jugadors van aconseguir reaccionar.

En un xoc desafortunat el porter del Garbí Dénia va caure lesionat. El pitjor és que el porter suplent també ho estava. Aquesta circumstància sac de la seua concentració als deniers que va aprofitar el seu rival per arribar al descans amb un clar avantatge de 8 a 16.

Al descans es va optar perquè fos un jugador qui defensés la porteria deniers ja que el porter no estava per seguir parant. Pedro García es va posar sota els pals. L'inici del segon temps va ser igualat però a partir del minut 10, els deniers van aconseguir treballar bé en defensa i van robar pilotes. Retallant les diferències a quatre gols.

La remuntada no es va materialitzar al final, però es va estar molt a prop seu. No va poder ser es va sumar una nova derrota per 24 a 26.

Pel Garbií Dénia van jugar i van marcar: Jaume Donderis, Gaspar, Juli Jover , Luis Mesquida, Pedro Garcia , Pau Miralles (4), Felip Garrido (5), Pablo Vinaròs (2), Jonathan Ribes (2), Emili Landete (3), Borja Alemany (4), Carles Miralles (4).