El Garbí Dénia es posa líder a 1ª Autonòmica després de vèncer al CH Ibi per (14-31)

28 de novembre de 2017 - 05: 42

El garbi Dénia s'ha col·locat com a líder del grup de 1ª Autonòmica després de vèncer en un senzill partit al CH Ibi per 14 a 31. El xoc va quedar sentenciat en els primers trenta minuts on el ritme endimoniat dels deniers va desbordar la poca resistència dels locals.

Els nois que dirigeix ​​David Salanova van visitar la pista del cuer amb la clara condició de favorits. L'enorme diferència de qualitat en una i en una altra plantilla quedo plasmada sobre la pista. El tècnic dianense va demanar als seus que abordessin la trobada amb molta concentració i imprimint un ritme molt alt. Salanova no volia excés de confiança en els seus i va aconseguir aquest objectiu.

El partit va començar un poc espès a l'atac del Garbi Dénia, però un cop realitzats certs ajustos, les diferències al marcador van anar creixent amb el pas dels minuts. Els jugadors locals no van poder amb la defensa profunda i intensa de l'equip de la Marina Alta, és per això que al descans es va arribar amb partit pràcticament resolt en assenyalar un 9 a 17 al marcador.

Minuts per als jugadors menys habituals

A la segona part es van corregir els errors defensius i es augment la, això es va plasmar en el marcador on els locals només van anotar 5 gols més.

En el seu joc ofensiu dels homes de Salanova van mostrar diversos sistemes diferents que van mantindre un bon to anotador. A més, el tècnic groguet va optar per fer rotacions donant minuts als jugadors menys habituals. Tots van saber aprofitar l'oportunitat que els va brindar l'entrenador i van demostrar que amb el seu treball diari poden tindre el seu lloc entre els titulars.

En aquest xoc dos dels jugadors més importants de la plantilla, José Sánchez i Adrián Carpi, no van jugar ja que estan en ple procés de recuperació de les seues respectives lesions.

Després d'aquesta victòria i amb el descans del BM Hispanitas Petrer, els deniers són els líders del grup de 1ª Autonòmica i el més important encara mantenen la seua imbatibilitat.