El Garbí Dénia desbancat de la tercera plaça en caure davant el CB Elike (30-26)

16 de febrer de 2017 - 03: 00

El garbi Dénia va caure derrotat en la visita a la difícil pista del CB Elike, per 30 a 26. El partit va mantindre la seua igualtat fins ben entrada la segona meitat.

Els jugadors deniers van eixir endollats al partit, no deixant que els locals estiguessin còmodes a la pista. Aguanten la igualtat en el marcador durant els deu primers minuts del xoc. Posteriorment i arran de baixar la intensitat defensiva, els visitants van veure com els il·licitans van aconseguir, a poc a poc, augmentar el seu avantatge al marcador. Al descans es va arribar amb avantatge de l'equip local de tres gols, 16-13.

Reacció erma dels deniers

La segona part va començar amb els nois que dirigeix ​​David Salanova més endollats, aconseguint igualar el marcador. En atac els deniers amb un inspirat José Sánchez, van mantindre un bon nivell. El problema el van tindre en la parcel·la defensiva, on no van aconseguir frenar l'atac del CB Elike.

Malgrat els esforços realitzats pels visitants, no van aconseguir posar-se per davant en el marcador. Amb problemes en defensa i diversos errors en els llançaments la precipitació es va apoderar dels deniers. Això va ser aprofitat pels jugadors locals per posar terra pel mig al marcador. Al final del temps reglamentari es va arribar amb victòria per al CB Elike per 30 a 26.

Una derrota davant un rival directe en la classificació que desplaça el Garbí Dénia a la quarta plaça. El conjunt deniera afrontarà el seu pròxim partit aquest dissabte, al pavelló municipal de Dénia, a les 18 hores, davant del sempre combatiu el CB Maristes Alacant.