El Garbí Dénia conserva la seua imbatibilitat en guanyar al BM Maristes Alacant (26-30)

13 de novembre de 2018 - 06: 59

El garbi Dénia està realitzant un gran inici de temporada a la 1ª Autonòmica, de fet, després de quatre jornades, seguix liderant la classificació i imbatuts.

En l'última jornada els deniers van visitar la complicada pista del BM Maristes Alacant on van vèncer per 26 a 30. Una victòria que va ser molt celebrada al vestidor deniera ja que va significar una gran injecció de moral per a tots els jugadors.

igualtat màxima

Durant els primers trenta minuts de joc, el marcador es va mantindre molt igualat. Els dos equips van saltar a la pista amb ganes d'emportar-se el triomf. En l'equip dianense que dirigeix ​​David Salanova, la seua defensa profunda va buscar trencar la circulació de la pilota i eixir al contraatac.

Els locals van intentar frenar el joc dels deniers amb molta intensitat defensiva. Els minuts van anar passant i en la recta final de la primera meitat, va arribar l'expulsió per targeta roja directa del jugador local Romero per contactar amb un jugador deniera en ple contraatac. Es va arribar al descans amb empat a 12.

La defensa clau en el triomf deniera

La segona part va començar amb alternança al marcador, arribant el conjunt local prendre una màxima renda de dos gols.
Salanova va ordenar uns ajustos defensius que van ser clau per frenar els jugadors de primera línia del Maristes Alacant. En atac, van trencar la defensa rival, amb una bona connexió entre la primera i segona línia, i per descomptat l'encert a l'hora del llançament.

Els deniers van començar a manar en el joc i poc a poc van anar augmentant el seu avantatge al marcador. La màxima diferència va ser de quatre gols, un avantatge que van aconseguir mantindre fins al final. El xoc va concloure amb la puntuació d'26 a 30.

El Garbí Dénia seguix liderant la classificació abans de rebre el proper dissabte al pavelló municipal de Dénia, a les 18 hores al BM Benidorm.