El Garbí Dénia va començar la segona volta de la lliga triomfant a la Vila (24-35)

12 de desembre de 2018 - 00: 06

El garbi Dénia començar la segona volta de la lliga de Primera Autonòmica amb un triomf a la pista del pavelló Maladeta de la Vila Joiosa a imposar-se al CH La Vila per 24 a 35.

Un mal arrencada de partit per part dels visitants va provocar que l'equip de la Marina Baixa prengués el comandament en el joc i en el marcador. Els vilers van prendre el seu màxim avantatge després endossar-li un 3 a 0 al conjunt denier.

Malgrat això, els nois que dirigeix ​​David Salanova van saber refer-se de la seua mala arrencada per a, en tot just un parell de minuts, aconseguir un parcial de 0 a 5 que li va tornar el comandament en el joc i en el marcador.

En la faceta defensiva va haver-hi certs desajustos en la defensa que van realitzar els deniers, el que van aprofitar bé a l'equip local per anotar amb certa facilitat. En atac, el joc de la primera línia i dels extrems del Garbí Dénia va desarborar a la defensa vilera. Al descans es va arribar amb avantatge per als visitants per 12 a 18.

La segona part va ser controlada pels visitants, que van ser dominant el joc i ampliant l'avantatge en el marcador fins al 24 a 35 final.

En resum, significar el bon partit realitzat per la totalitat de jugadors que els va permetre acabar amb un ampli avantatge.

El proper partit per al conjunt de la Marina Alta serà aquest dissabte al pavelló municipal de Dénia, a les 16 hores, rebent la visita del Club Handbol Ibi.