El FS. Talavera primer equip a guanyar a Dénia (4-5)

27 de setembre de 2015 - 00: 00

L'equip del FS. Talavera ha estat el primer equip en guanyar a la pista del pavelló municipal de Dénia. Va vèncer per 4 a 5 a Dénia Futsal en un partit en què l'emoció va estar present en els últims instants del partit, en tindre els jugadors locals una clara ocasió per haver empatat.

David Jaén marcant un rival

Els deniers van eixir adormits a la pista de joc i d'això es van aprofitar els toledans que en el primer minut es van avançar al marcador gràcies al gol de Chispi. Un gol que deixo tocats els locals que un minut després van veure com el seu rival va marcar el segon gol. En aquesta ocasió per mediació d'Espurna que va regatejar a Andoni en la seua eixida.

Amb el 0 a 2, els visitants van defensar més a prop de la seua àrea i això va permetre deixar-se anar a Dénia Futsal. Al minut 5, Curro va marcar el 1 a 2, de volea. Un gol que va despertar l'equip i que els va fer jugar més solts. Al minut 10, Juanjo va aprofitar un rebuig per marcar el gol de l'empat a 2, davant el deliri de l'afició que va omplir la grada.

A partir d'aquest moment, de nou, el FS. Talavera va prendre el comandament en el joc. Va pujar la seua línia de pressió i en el minut 11, Chispi va estavellar la pilota al pal de la porteria de Andoni. Al minut 15, Justo Cáceres de taló va aconseguir el 2 a 3, un poc de bella factura que fins l'afició local va aplaudir. Un minut després, Blai va tindre l'empat a les botes però el seu tir es va estavellar al cos del porter, Víctor López.

Del possible empat es va passar al 2 a 4 en tot just uns segons, xurrer va aprofitar una pilota després d'una jugada d'estratègia per fer el quart dels visitants. Al minut 19, de nou, els deniers van tornar a entrar al partit, en aprofitar, Edu Romany una pilota al segon pal. Amb el 3 a 4 es va arribar al descans.

En l'inici del segon temps, Blai va tindre dues clares ocasions per haver empatat que no va saber definir. Al minut 4, Nacho Gil va marcar el cinquè per als visitants. Aquest gol va fer mal als nois de Javi Arnau. El FS. Talavera va dominar amb claredat el joc, tot i que Juanjo va tindre una clara ocasió per als locals, però el seu xut no va trobar porteria.

Els minuts van anar passant ia falta de cinc, l'entrenador denier, Arnau va posar tàctica de porter jugador. A falta de dos minuts per al final, Àlex Pla de falta directa pusó el 4 a 5 donant emoció als instants finals. El Dénia Futsal va estrènyer la seua intensitat i Robert va tindre l'empat en el seu botes, però la seua rematada l'ha tret un defensor en la mateixa línia de gol.

No hi va haver temps per a més, al final del xoc 4 a 5 per al FS. Talavera que va demostrar ser un dels grans equips de la categoria. El públic va acomiadar a tots els protagonistes amb una gran ovació. Els dos equips van brindar una gran vesprada de futbol sala.