L'equip Multiesport-UCMontgó va ser el vencedor de la 'Volta Ciclista a la Marina'

14 de març de 2018 - 06: 00

L'equip Multiesport-UCMontgó es va proclamar vencedor de la classificació per equips de la "Volta Ciclista a la Marina". Un resultat que va deixar molt satisfets a tots els components d'aquest equip establert a Dénia. Era el seu debut en aquesta prova ciclista i va aconseguir complir l'objectiu de ser la millor formació de totes les que hi han participat.

El ciclista Sub 23, Paul Double l'equip Zappi Racing Team, va aconseguir la victòria en la vuitena etapa de la "Volta Ciclista a La Marina"Disputada a Pedreguer sobre 72 quilòmetres, que va tancar la present edició, nombre 32, de la Volta.

Double, escapat dels 146 participants, des del quilòmetre 4 de l'etapa va deixar enrere a tothom i va guanyar amb comoditat de la mateixa manera que ho fes en l'etapa de Benidorm. Sempre per davant es va adjudicar les dues Metes Volants, quilòmetres 14 i 42, i els dos Ports puntuables de la 3ª categoria. ell Portet d'Orba i el de la Llosa de Camacho, comptabilitzant un temps de 1 hora 42 minuts i 29 segons amb una mitjana de 42,153 km / h.

Caiguda del líder Álvaro Arenas

Van passar l'Alt d'Orba, La Ferrara, i el de la Llosa. A la baixada, a gairebé 80 km / per hora es va produir una desgraciada caiguda, aparatosa i espectacular. Sent els directament perjudicats Álvaro Arenas, fins llavors líder, l'Encancon, Rubén Conca del Powerzone, Thomas Scheffer del Multiseport-UCMontgó i Antonio Verdú del Automòbils Gomis. Tots ells amb nombroses contusions, talls i rascades; a més d'una possible fractura de colze per part de Verdú.

Arenas es va refer i va entrar en meta com va poder, però el rellotge va córrer i coses del ciclisme, va perdre la tornada. Mala sort, la d'aquest gran corredor. Tot just li restaven dos quilòmetres fins a la Meta, encara que no va poder ser. Tampoc va tindre sort Joan Baptista Alario del Monblau-Delikia, que va haver de ser traslladat a un centre mèdic per la caiguda que va patir pujant Fontilles.

Classificacions de la Volta Ciclista a la Marina

Després que es disputessin les vuit etapes previstes en aquesta edició de la Volta Ciclista a la Marina, les classificacions van quedar de la següent manera: