L'equip juvenil de rem del Reial Club Nàutic Dénia vencedor en la IX Regata Lliga Suma a Alacant

08 de maig de 2019 - 00: 00

El Reial Club Nàutic Dénia va participar, el passat 5 de maig, a la IX Regata Lliga Suma de rem celebrada a Alacant. L'equip juvenil del club denier ha aconseguit l'or en una competició en què ha tingut com a principal adversari a Campello, que va quedar a unes dècimes de segon.

Els juvenils del RCND continuen liderant aquesta lliga a falta de l'última regata que es disputarà a Dénia diumenge que ve 12 de maig.

L'absolut masculí ha aconseguit la tercera posició, quedant a 0,3 dècimes de la plata ja 4 segons de l'or. Competiran a la final de lliga amb els pots més ràpids de la Lliga Suma, en la qual esperen finalitzar com subcampions i amb bones sensacions per al campionat d'Espanya a benidorm del pròxims dies 25 i 26 de maig.

Els veterans del club van aconseguir la sisena posició, mostrant la seua millora en la recta final del campionat. Les cadet van quedar segones de la seua màniga amb un equip mixt que no entrava en puntuació, amb una remada molt treballada i buscant qualitat en tot moment.

Jaime Portolés, President del Reial Club Nàutic Dénia, s'ha mostrat molt orgullós dels equips de rem del club i els ha ofert tot el seu suport per a l'última regata que tindrà lloc a les instal·lacions del Reial Club Nàutic Dénia aquest diumenge.