L'equip de Kamarka va guanyar el Memorial Javier Yuste de futbol 7

02 de setembre de 2014 - 11: 13

El conjunt de Kamarka va ser el vencedor del "Memorial Javier Yuste" de futbol 7 que es va disputar al camp Rodat de Dénia en derrotar a la final el Solcasa per 4 a 0.

Karmarka equip vencedor del Memorial Miguel Yuste

La primera meitat del xoc va estar marcada per la igualtat, on hi va haver ocasions per a tots dos equips. A falta de cinc minuts per arribar al descans, Kamarka aprofitar una jugada de contraatac per avançar-se al marcador. Amb el 1 a 0 es van retirar els equips a vestidors.

Ja en la segona part el domini de Kamarka sobre Solcasa en el camp es va fer notar, la qual cosa es va reflectir amb tres gols més, de manera que tot quedo resolt amb el clar marcador de 4 a 0.

Els 8 equips participants van disputar en jornada de matí la fase de grups; mentre que a la vesprada es van jugar els partits corresponents a quarts de final, semi final i final.
En el grup A va classificar com a campió a Kamarka, i segon a Derribos Chimo; tercer classificat Dynamo Comexa i quart classificat Solcasa.

En el grup B va eixir com a vencedor Cerveseria Don Pernil, segon classificat Colombians, tercer classificat Constr. Mañas i quart classificat Eurolatinos.

En el descans del mig dia, l'equip de Construccions Mañas, organitzador de l'esdeveniment conjuntament amb l'Associació Valenciana per a la Pràctica i Desenvolupament de futbol sala, va organitzar un dinar per a tots els equips participants que va resultar ser un gran èxit.

Una de les semifinals va enfrontar a Colombians i Kamarka, aquest últim equip va saber imposar-se amb facilitat; guanyant el partit per 4 gols a 1. L'altra semi final, entre Solcasa i Constr. Mañas, va resultar molt més igualada i es va arribar al final del partit amb el marcador en empat a 1. A la tanda de penals va obtindre la classificació per a la final l'equip de Solcasa imposant-se per 2 a 1 a Constr. Mañas.

Solcasa va ser finalista del Memorial Javier Yuste

A la gran final l'autoritat de Kamarka quedo demostrada en vèncer per 4 a 0 davant un bon nombre d'aficionats que van anar al camp Rodat.