L'equip Coco Kids va ser el campió de l' 'III Memorial Diego Mena' de futbol 7

03 d'agost de 2015 - 00: 00

L'equip de coco Kids va ser el campió del "III Memorial Diego Mena"De futbol 7 en derrotar a la final el conjunt del CBN /calçats Marsal per 2 a 1 en una final pletòrica d'emoció.

Coco Kids amb el trofeu de campions

Les forces van estar molt anivellades durant la primera meitat de la final, sense que cap equip fos superior a un altre. La banqueta més profund pel que fa a efectius del Coco Kids, els va permetre imprimir més ritme a les seues accions ia treballar a preu fet per no deixar al CBN, Armar el seu joc habitual.

No hi va haver excessives ocasions en el primer temps, llevat d'alguns xuts llunyans que van ser atallats amb encert per part dels porters de cada un dels equips. Al descans es va arribar amb el marcador inicial.

Abans del començament de la segona meitat, es va procedir al lliurament d'un quadre commemoratiu del Memorial a la vídua de Diego Mena, Fina que va estar acompanyada del seu fill i dels seus néts.

La segona meitat va començar amb més ritme tot i que els estrets marcatges no van deixar tot just buits per penetrar amb facilitat entre la defensa contrària. En la sacada d'una falta lateral, coco Kids es va avançar al marcador amb un gol de bella factura de Raúl Marquez. Restaven poc més de set minuts i les coses se li van complicar al CBN

A partir d'encaixar el gol, els jugadors "violetes"Van cobrar una major possessió de la pilota. El seu domini es va anar acreixent ja només dos minuts pel fina, Santafé va recollir un rebuig per llançar un xut amb l'esquerra que va significar el gol de l'empat. Abans d'arribar al descans, el porter del CBN, va haver de treballar durament per evitar el gol de la derrota. Amb l'empat a un es va arribar al final del temps reglamentari.

La primera meitat de la pròrroga va ser dominada amb claredat pels jugadors del CBN, Que es van trobar més còmodes sobre el camp quan van tindre la pilota. Però no van tindre profunditat i aquest període acabo sense gols.

A la segona part de la pròrroga, el domini va correspondre al coco Kids, Que s'ha mostrat més fresc en l'aspecte físic. A falta de dos minuts per al final, un error defensiu dels jugadors del CBN., Va provocar un ràpid contraatac del seu rival que va resoldre amb un xut magistral que es va colar per l'escaire, de Marc Blanquer. Un gol que fet i fet va servir per donar al seu equip el triomf final per 2 a 1.

Família Mena amb el quadre

En la trobada de consolació pel tercer i quart lloc, el triomf va ser per al conjunt del Estanc El Molí que es va imposar per 4 a 0 a els Gooffys, En un xoc igualat a la primera meitat, però que va caure del costat dels estanquers a la segona part. Va ser anotar Pol el primer gol i obrir la llauna perquè posteriorment arribés tres gols més.