L'equip benjamí del Club Gimnàstica Rítmica Dénia, subcampió d'Espanya

05 de juliol de 2018 - 06: 59

Sobre el tapís del pavelló del Centre Esporteu Municipal Segle XXI de Saragossa, l'equip benjamí del Club Gimnàstica Rítmica Dénia, va tornar a lluir amb llum pròpia en una cita tan important com és un Campionat d'Espanya de Clubs.

Després d'una excel·lent actuació el conjunt deniera va aconseguir el subcampionat d'Espanya. L'equip dianense format per Stella Galstyan i Sofia Cortí només va ser sobrepassat per l'equip murcià del cub Rítmica Santomera.

A més, Stella Galstyan va aconseguir la medalla de bronze en la modalitat de mans lliures i Sofia Cortí, va ser bronze amb l'aparell de corda.

Les deniers arribaven al Nacional després de ser Campiones Provincials i Campiones Autonòmiques, i han aconseguit no posar-se nervioses en el seu primer Nacional Absolut i així pujar al podi amb una fantàstica medalla de Plata per al Club Gimnàstica Rítmica Dénia.

El Club Gimnàstica Rítmica Dénia seguirà a l'elit

El nacional va continuar amb l'actuació del fantàstic Equip de Primera Categoria, del club denier, integrat per Gal.la Gall y Lourdes Miralles, Que es va classificar en la 8º plaça aconseguint la permanència en aquesta difícil categoria només integrada pels millors 15 equips de nivell Absolut de tot Espanya. Cal destacar que Gal.la Gall, es va classificar per a les finals en els aparells de Cinta i d'Aro.

Un any difícil per a elles, amb lesions i contratemps. Però no han desistit en el treball i així asseguren per a la ciutat de Dénia la permanència a la Primera Categoria.

Nicol Bisbal i Núria Baeza van participar amb el Club Gimnàstica Calp

En categoria Aleví, la nostra gimnasta Nicol Bisbal ha aconseguit la 11º posició amb el seu exercici de mans lliures. En aquesta ocasió, Nicol ha formant equip amb la gimnasta calpina, Julia Burenina, i amb aquest equip representant al Club GR Calp van aconseguir la 13º posició entre 36 equips de tot Espanya.

En categoria infantil la deniera, Núria Baeza, va participar amb cinta i maces, aconseguint classificar-se en la 10º posició formant equip amb Eva Shimatko pel Club GR Calp en una categoria amb 50 equips de tot Espanya.

D'aquesta manera tan brillant les gimnastes denieres finalitzen la primera etapa de competicions de l'any 2018, ple de bons resultats i il·lusionats per veure créixer i millorar a les nostres gimnastes. Des d'hui mateix ja han començat a preparar la propera temporada, que començarà al mes de setembre.