El denier Sergi Pérez va guanyar el Torneig Sub 16 de tennis disputat a Saragossa

21 de setembre de 2013 - 00: 00

el tennista Sergi Pérez ve d'aconseguir la victòria en el Torneig Sub 16 de tennis disputat a les instal·lacions del Club de Tennis Casablanca a Saragossa. Un torneig que està enquadrat en el Circuit Marca Joves Promeses.

Amb aquest triomf aconseguix la seua classificació per disputar el Màster Nacional Cadet de tennis, que se celebrarà a l'Àgora de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, de l'15 al 18 d'octubre.

El denier va derrotar a, Guillermo Bonnet per 6-2 i 6-1 en un partit de primera ronda. A la ronda següent va guanyar a Mario Paccini per 6-3 i 6-0. Ja en quarts de final es va desfer de Santiago Plaça per un doble 6-2. En semifinals, va vèncer al màxim favorit del torneig Antonio Cembellín per 6-2, 5-7 i 6-4.

En la gran final es va enfrontar a Pau Irigay al que va vèncer amb més facilitat de la prevista, per 6-3 i 6-2. El deniers va amb molta moral, al Màster on estaran els vuit jugadors que han resultat vencedors de cada un dels tornejos del circuit que s'han disputat al llarg de tot l'any.