El denier Pedro Martínez a terme en el lloc 25 de la Copa d'Espanya de Trail

20 de setembre de 2013 - 11: 01

L'atleta deniera, Pedro Martínez que equip Esport Colau Trail va estar participant en la localitat granadina de la Pobla de Do Fadrique, a "La Sagra Skyrace by Luerbel", una prova puntuable per a la copa d'Espanya de curses per muntanya Fedma 2013.

Aquest atleta que entrena Franc Beneyto va acabar en la prova en el lloc 25 de la general, amb un registre de 03: 07: 01. La prova va ser molt dura, vist el nivell que hi va haver en els corredors. Pere va haver de recórrer la distància de 27,5 km amb un desnivell positiu de 2.180m i 1.750m negatius.

La propera prova que Pere té en ment és la famosa "Botamarges" a la localitat de Forna que se celebrarà el dia 5 d'Octubre, on espera seguir tenint les bones sensacions que va tindre en aquesta prova.