El denier Fran Vives va ser el millor a Tercera Categoria en l'Open Cadena Ser

09 de juliol de 2015 - 00: 00

El camp de La Sella Golf, ha acollit amb enorme èxit la celebració del "I Open de Golf de la Cadena SER", Un circuit innovador que neix amb l'objectiu de llarga permanència i que, pel seu plantejament, es distingeix des de ja mateix com a referència dins de la Comunitat Valenciana.

Lliurament de trofeus a La Sella Golf

A prop de vuitanta golfistes de totes les categories van prendre part en la competició d'un dels esdeveniments golfístics destinats a formar part dels millors tant per la seua àmplia participació com per la seua acurada organització.

Aquest I Open de Golf amateur de la Cadena SER consta de 9 proves al llarg i ample de la Comunitat Valenciana, totes elles en camps de reconegut prestigi com és el cas de La Sella Golf, 27 forats dissenyats per José María Olazábal que han acollit des de sempre tornejos professionals i amateurs de la màxima categoria, amb menció especial per a la Copa d'Europa Femenina o diversos Campionat d'Espanya de professionals Femenins, saldats en tots els casos amb enorme èxit.

En aquesta ocasió, Javier Mut i Javier Sendra, tots dos amb 38 punts, van oferir un gran espectacle a la primera categoria, mentre que Waler Iusso, amb 42 punts, va superar in extremis a Manuel Serrano, amb 41, en segona categoria. Finalment, Francisco Vives, amb 45 punts, va brillar per sobre de Marc Mut i Ramon Reche -tots dos amb 40- en tercera categoria.

Entre les dames, les millors van ser Maria Eugènia Muñoz, Gabrielle Bott i Susana Gómez en primera, segona i tercera categoria, respectivament.