El derbi entre el CD Dénia i Pego CF va oferir més gols que bon futbol (4-3)

04 de novembre de 2018 - 21: 59

El derbi comarcal que van disputar el CD Dénia i el Pego CF, al camp Diego Mena, Va oferir per als aficionats una bona vesprada on hi va haver més gols que bon futbol. Cap dels dos entrenadors haurà d'aquesta content amb els seus defenses ja que van deixar rematades molt senzills perquè els davanters anotessin.

Amb un bon ambient a la grada del camp, mitja per a cada inflada començar la trobada amb el lògic respecte d'uns i altres. El conjunt visitant va apretar sempre que va poder als centrecampistes deniers, de manera que es va jugar de forma més vertical que de costum.

Al minut 9, Giménez lliure de marca després d'una sèrie de rebutjos va avançar al Pego CF. Amb l'avantatge en el marcador la pressió visitant va créixer davant un CD Dénia al qual li va costar crear joc ja que Beibel i Jordi van estar més per tasques defensives que ofensives.

Al minut 17 Panucci va marcar l'empat a un que va tornar la tranquil·litat a un equip que es va trobar molt incòmode sobre el camp. Sense un amo de la pilota es van anar alternant pilotes sobre una i altra àrea que van fer dubtar més del compte a les defenses.

Al minut 35 Guerrer de cap va tornar a avançar l'equip local, tot i que poc dur l'alegria ja que un minut després Cristian Rico, va enganxar un bon tir que va batre a Maxi. Amb l'empat a dos es va arribar al descans.

Els canvis van millorar al CD Dénia

A la segona meitat el joc va seguir va baixar mateix camí, la part física va ser total d'un Pego CF que es va partir l'ànima en cada pilota davant un rival més tècnic. En aquest equilibri de forces, va arribar en el minut 53 un gran servei de Crespo per banda dreta que Panucci va rematar al fons de la xarxa aconseguint el 3 a 2.

Poc després d'aquest tant tots dos tècnics van moure les seues banquetes, aquí la diferència va ser clara ja que l'entrada de Javi i César van millorar molt el joc del seu equip. Els locals es van apoderar de la pilota davant un rival al qual avançar línies li va costar car.

Al minut 77 Guerrero va anotar el 4 a 2 d'un tret dins l'àrea. Aquest gol va servir per deixar sentenciat el xoc. Ja en temps d'afegit una relliscada a l'interior de la seua pròpia àrea de Crespo, va deixar la pilota franca perquè Juan Guede anotés el tercer gol roget. Aquí va acabar un partit divertit per al públic i de molta anàlisi per als entrenadors.

Amb aquesta victòria el CD Dénia es queda segon a la classificació a dos punts de la UD Castellonencs i amb un avantatge sobre el CD Xàbia, Equip que serà el proper rival diumenge, al camp Diego Mena, en el derbi comarcal per excel·lència. El Pego CF es queda en una còmoda sisena plaça amb 17 punts.

Fitxa Tècnica

CD Dénia: Maxi, Crespo, Mateu (Fran 89 '), Ferran, Keko, Jordi, Adrián, Beibel (Javi 62'), Guerrero (Santafé 83 '), Panucci i Luis Domenech (César 78').

Pego CF: Adrián, Giménez (Curro 83 '), Vergillos, Fran, David (Sergio 68'), Álex Bertó, Guede, Cristian Rico, Josep (Rubio 68 '), Alberto i Dani Morató (Joaquín 51')

gols: 0-1 Giménez 9 ', 1-1 Panucci 17', 2-1 Guerrero 36 ', 2-2 Cristian Rico 37', 3-2 Panucci 53 ', 4-2 Guerrero 77' i 4-3 Guede 91 '.

àrbitre: De la Serna Álvarez, va mostrar grogues als locals, Guerrero i Jordi i pels visitants la van veure; Dani Morató, Joaquin, Guede i Fran.