El Dénia Rugbi Club campió de lliga després de guanyar a la unitat de València per 79 a 21

16 de març de 2018 - 06: 57

En el camp del poliesporteu municipal de Dénia es va disputar l'últim partit de Lliga regular on el Dénia Rugbi Club va rebre la visita de l'equip CR Universitat Catòlica València al que va vèncer per 79 a 21. Un triomf que va confirmar a l'equip dianense com el millor de la 2ª Territorial. El partit va començar amb un minut de silenci en memòria de Joan de la Quadra, germà, pare, avi, sogre, oncle i amic de membres del club denier.

En l'inici de la trobada l'equip local va posar ràpidament punts en el marcador gràcies a la bona tasca de Lautaro Jerez, qui al final de partit va rebre el premi al jugador MVP. Minuts després l'equip dianense va tornar a assajar en un partit que semblava anar per bon camí, la ratxa d'assajos van ser molt seguides fins al minut 18 on l'equip rival va saber reaccionar i va aprofitar les errades de concentració de l'equip local, arribant així al descans amb un marcador de 38 a 14 per als deniers.

En inferioritat numèrica tota la segona part

Els entrenadors van fer la seua feina al vestidor i això es va plasmar posteriorment sobre el rectangle de joc. Els locals van eixir molt concentrats i amb falta de canvis. Una lesió d'un dels integrants del Dénia Rugby Club, va provocar que haguessin de jugar tota una segona part amb només 14 jugadors en el terreny de joc contra els 15 jugadors rivals. L'augment de lesions d'aquest any va ser el motiu de tindre una plantilla un poc curta al final de la temporada.

Això no es va notar en el camp ja que els jugadors locals van realitzar jugades i van exercir una potent defensa, demostrant la solidaritat de tots els jugadors que no van dubtar a anar a les ajudes.

El Dénia Rugbi va saber resoldre el partit jugant al que ells millor saben fer, jugades, fases i pilotes ben protegits. Cal destacar les jugades de Jhon Edinson que va aprofitar un total de dos assajos-vuit transformacions, el treball en equip va ser el més destacat del partit que va acabar amb un marcador final de 79 a 21.

Gran temporada del Dénia Rugby Club

La concentració i els entrenaments durant tot l'any de les mans de Julián Cerliani i Mariano Fernández Rouyet es va veure un cop més reflectida amb una victòria molt merescuda.

L'equip dianense va felicitar al seu jugador, Dimitri Álvarez qui va estar aquest cap de setmana convocat amb la selecció valenciana sub 18 en el campionat nacional de seleccions.

El Dénia Rugbi Club va donar les gràcies i va dedicar el primer lloc a jugadors, directius, entrenadors, espònsors i aquesta gran afició que cada diumenge van a prestar el seu suport a l'equip.