El Dénia Rugby Barbarians empata contra l'UCV en el darrer encontre

04 de desembre de 2023 - 17: 28

L'equip Sènior de rugbi del Dénia Barbarians Marina Alta es va enfrontar a l'UCV en un emocionant partit que va acabar en empat dissabte passat. El matx, disputat al Camp de Rugbi del riu a València, va mantindre els Barbarians lluitant contra un equip considerat un dels seus rivals directes a la 1ª Divisió Territorial.

Tot i comptar amb un nombre reduït de jugadors a causa de l'horari del partit, els deniers van plantejar un joc intens des de l'inici. Yovanny es va destacar en assegurar un assaig als cinc minuts, seguit per la conversió de Franco, col·locant els de Dénia en avantatge (0-7).

L'UCV va respondre ràpidament, anotant un assaig als cinc minuts, igualant el marcador (7-7). El matx es va mantindre tens, i al minut 30, una disputa va resultar en l'expulsió temporal d'un jugador valencià i una targeta roja directa per a un Barbarian, deixant l'equip de Dénia amb un jugador menys per la resta del partit. Durant aquesta jugada, l'UCV va aconseguir un assaig que els va col·locar en avantatge (12-7).

Tot i això, els deniers no van desaccelerar i van augmentar el ritme del joc. Gringo va aconseguir un altre assaig gairebé en arribar al descans, portant el marcador a un empat (12-12).

La segona meitat del partit prometia tensió. Tot i un nou assaig de l'UCV als 10 minuts (19-12), els de Dénia van mantindre la pressió. Alex Pardo va anotar un altre assaig sense conversió (19-17).

El partit va continuar equilibrat, i al minut 65, Andresito va anotar un nou assaig, portant els de la Marina Alta per davant (19-22).

Amb nervis a flor de pell, cap dels equips va aconseguir un assaig que sentenciés la victòria. Els valencians van optar per trets a pals, aconseguint un que va empatar el partit (22-22) i va dividir els punts entre tots dos equips.

Tot i el sabor agredolç per no emportar-se la victòria, l'empat fora de casa va ser considerat positiu per les circumstàncies del matx.

El Dénia Barbarians es prepararan per al seu proper enfrontament fora de casa davant del Cartagena després d'una jornada de descans.

L'escola de Rugby

Per la seua banda, les categories inferiors de l'escola de Rugbi, es van desplaçar a Elx, per disputar la Trobada de Campionat Autonòmic en categories S8 i S12, en què els jugadors van poder gaudir d'una gran jornada de rugbi i diversió.

A més, l'equip Sub-16 es va classificar a Rendiment 1 per a la segona fase del Campionat de Lliga. S?assoleix l?objectiu, després de set partits invictes sense que li hagen pogut marcar punts. Ara inicien la segona part de lliga, en què s'uniran equips més potents, davant els quals s'hauran d'emprar a fons.