El Dénia-Rte. Mena seguix sense guanyar

01 de març de 2013 - 00: 00

El CD Dénia FS restaurant Mena empatar 2-2 davant un dels seus rivals directes en la classificació, el CD Nova Elda FS, en partit disputat al Pavelló Municipal de Dénia.

A la primera part, el Dénia va eixir endollat ​​i va tindre les millors ocasions. Blai, en una jugada de córner, va fer el 1-0 als 6 minuts. Va seguir el domini dels locals però el segon gol no arribava, i el conjunt deniera va marxar al descans amb el mínim avantatge. (1-0).

A la segona part hi va haver igualtat en el joc i en ocasions durant els primers minuts. En una jugada desafortunada, els locals es van ficar en pròpia porta i pujava el 1-1 al marcador. El Dénia va estrènyer i va disposar de les millors ocasions, i fruit d'això, a falta de 7 minuts, Dani creuava la pilota a la eixida del porter fent el 2-1.

Els tres punts semblava que es quedarien a casa, ja que el domini dels locals va ser total, però en una altra jugada desafortunada, els visitants van aconseguir l'empat a 2 mancant 2: 18.
Nata va decidir jugar de cinc per intentar aconseguir el tercer però el marcador ja no es va moure i es va arribar al final amb empat 2-2. Els deniers van marxar amb mal gust de boca ja que van ser superiors en tant a joc i ocasions.

Pel CDDénia FS Rte Mena van jugar: Rainer, Blai (1), Dani (1), Juanjo, González, David, Edu, Rubén, Tarín.

El conjunt deniera es desplaça hui dissabte a l'Alfàs del Pi per disputar la dinovena jornada de lliga, davant un rival que es troba en quarta posició.

D'altra banda divendres passat 22 de febrer es va celebrar a La Nucia el lliurament de trofeus de la temporada 2011 / 12, en la qual el conjunt deniera va recollir el trofeu a campió de lliga i que li va valer per ascendir a Tercera Divisió.

Els encarregats de pujar a pel valorat trofeu van ser el delegat Santi, el jugador Rober, l'exjugador Curro i la presidenta del CDDénia, gemma Estrela.