El Dénia va fer un partit pràctic a Llosa (1-2)

30 de novembre de 2014 - 11: 57

Els deniers van sumar tres punts més en la seua visita a el camp de "El Sequiol" de La Llosa a l'vèncer el CD. Llosa per 1 a 2.

Sergio Abad "Mico" va marcar a Llosa

Lluny de fer un futbol bonic i atractiu per als aficionats que van acudir a presenciar el xoc, el CD. Dénia si que va fer un futbol pràctic. Les coses se li van posar molt bé ja que al minut 3 es va avançar al marcador amb un gol de Mono. Un gol que deixo tocat als locals, mentre que els visitants van jugar amb tranquil·litat.

El comandament en el joc el van portar els homes de Jesús Moratal que van poder haver augmentat el seu avantatge en una rematada de Panucci que va eixir per dalt del travesser. Carlos Ribes va tindre una altra ocasió clara però va enviar l'esfèrica molt creuat.

Les aproximacions locals van ser a pilota parada, en un córner, Piki rematar i el porter deniera va aturar sense problemes. Abans d'arribar al descans, els groguets van tindre una altra ocasió clara quan Àngel va posar un bon centre que Mico va rematar alt.

A la segona meitat, els locals van eixir millor i van dominar la parcel·la central. Els de Moratal no van tindre la pilota i això va fer créixer els locals que a poc a poc van anar arribant a l'àrea visitant. Dues rematades consecutius de Pachica i Adrián van posar a prova al porter denier, Maxi.

Quan millor era el joc del Llosa, va arribar una falta lateral que Panucci va llançar molt bé batent la porteria local posant l'0 a 2 al marcador. Semblava que podia ser el gol de la sentència, però no va ser així. L'equip que dirigeix ​​Carles Romeu va seguir amb el seu domini i cinc minuts després per mediació de Vila va aconseguir retallar el marcador.

Els deniers ja no van aconseguir arribar amb perill a la porteria del seu rival i va ser el CD. Llosa qui va estar a punt d'aconseguir la igualada. El col·legiat, va marcar penal un enderroc del defensa deniera, Paco a un rival i, a més li va mostrar la cartolina roja directa. Adrián llanço la pena màxima estavellant l'esfèric al pal.

A la recta final del partit, els locals es van bolcar sobre l'àrea d'un Dénia que es va defensar amb ungles i dents. El porter denier, Maxi va cobrar protagonisme ja que va haver d'emprar-se a fons en les rematades de Pachica i Adrián. En l'últim sospir de xoc, Mazcuñan va estavellar una pilota a la fusta i el partit va acabar amb victòria deniera per 1 a 2. Un triomf que serveix perquè els de Moratal seguiscan en el tercer lloc de la classificació.

Fitxa Tècnica

CD. Llosa: Javi, Machi (Terol 38 '), Carlos Karpin, Sergio Rodenes, Piki (Paco 75'), Perales, Martin (Vila 65 '), Adrián, Pachica, Rafeta i Dani Bosch (Mazcuñan 73').

CD. Dénia: Maxi, Paco, Àlex, Giménez, Ferran, Elías (Cardona 63 '), Carlos Ribes, Gervasio, Panucci (Josep 88 '), Mono (Souhe 71') i Ángel (Michael 57 ').

gols: 0-1 Mono (3 '), 0-2 Panucci (61'), 1-2 Vila (66 ').

àrbitre: Calabuig Llobregat, va amonestar pels locals a Paco i Adrián, i pels visitants a Alex. Va expulsar per roja directa a Paco.