El Dénia va golejar el Riba-roja i ix del descens (5-1)

14 de gener de 2013 - 08: 00

CD. Dénia: Cels, Nico II, Baxauli` (Cristian) 61, Garrido, Juanma, Carlos Ribes, Víctor, Gervasio(Marc) 86`, Mono, Dani García i Roberto (Borja) 83`.

CF. Riba-roja: Anselmo, Bruno, Tolosa, Víctor Ruiz, Pablo Revert, Ribelles (Borja) 70`, Serra (Galduf) 81`, Fran, Arturo` (Ovidi) 61`, Manu Moreno i Alberto Pomer.

GOLS: 0-1 Serra. Mto 14 1-1 Gervasio (penal) mt 44. 2-1 Dani García Mto. 65. 3-1 Mono Mto. 70, 4-1 Roberto Mto. 73
5-1 Dani García Mto 90.

Àrbitre: González Alvárez. Va mostrar cartolines grogues als jugadors visitants; Fran, Pablo Revert

Incidències: Partit jugat al camp "Diego Mena Costa" amb la presència de 200 espectadors.

El Dénia va eixir amb el vent a favor seu, encara que en els primers minuts no va saber treure profit d'aquest factor. La primera aproximació amb perill la va realitzar l'Riba-roja. Al minut 12 una pilota a l'esquena de Juanma que va controlar Serra, i davant la eixida de Cels, va creuar excessivament la pilota.

Dos minuts més tard, Serra no va desaprofitar l'ocasió i en una jugada calcada a l'anterior, aquesta vegada sí que va batre a Celso.

Els deniers ho van intentar però se'l va veure amb massa ansietat per arribar aviat a l'àrea contrària. La manca de precisió en les passades ho va impedir.

Al minut 22, una pilota en llarg de Baxauli, el va controlar Roberto que va llançar per dalt del travesser de la porteria del Riba-roja.
Els locals van intentar treure profit de les pilotes penjades sobre l'àrea valenciana, però no ho van aconseguir.

Al minut 44 el col·legiat, va assenyalar pena màxima per una agafada dins l'àrea sobre el denier, Víctor. El penal el va llançar Gervasio aconseguint el gol de la igualada.

La segona meitat va començar amb domini visitant, davant d'un Dénia al qual li va costar molt enllaçar el joc al centre del camp. L'entrenador deniera va arriscar donant entrada a Cristián per un Baxauli que es va retirar ranquejant.

Els locals van remuntar el xoc en el minut 65, una bonica jugada individual de Roberto que després de regatejar al porter visitant, va cedir a Dani García que d'un xut creuat marc el segon gol deniera.

Al minut 70 l'equip de Guillermos Santosjuanes va sentenciar el xoc amb el gol de Mico, el seu primer gol amb la samarreta groga, en rematar un bon servei de Juanma.

Tres minuts més tard, Dani García va arribar a la línia de fons, va donar la passada de la mort i Roberto va marcar el quart. En l'últim minut va arribar el cinquè per al Dénia en una rematada de Dani García.