El Dénia Futsal va treure el seu orgull i bon joc per guanyar el Linyolas FS (3-6)

21 de gener de 2018 - 07: 16

Els xavals i el cos tècnic del Dénia Futsal van complir el seu objectiu que no era altre que tancar el seu cicle de la millor manera possible, sumant un nou triomf. Ho van aconseguir a força d'orgull, casta i evidentment bon joc, per això van guanyar al pavelló municipal de Linyolas, al conjunt local per 3 a 6.

el tècnic Juanma Bermejillo no va tindre problemes per fer l'alineació, ja que per a aquest partit va viatjar amb el just. Quatre jugadors de pista, Àlex Pla, Toni Tent, Luis Llinares i Blai Pascual, junt al dels porter César Villar.

Després d'emplenar el desplaçament més llunyà de tota la temporada, van saltar a la pista i van guanyar. Van superar clarament al conjunt local, manejant molt bé el ritme del partit.

Els deniers van superar dins de la pista al seu rival i van aconseguir posar-se per davant en el marcador amb el primer gol d'Álex Pla al minut 7.En el minut 12 va arribar el 0 a 2, obra d'Álex Pla. Un avantatge molt merescuda, que va ser la recompensa a uns jugadors que es van deixar l'ànima en la pista de joc.

Lesió de Blai

Tot i dominar en el marcador, la cosa es va complicar quan en aquest mateix minut, Blai va caure lesionat, malgrat estar minvat físicament, va seguir ajudant al seu equip. Els deniers van marxar al descans amb el 0 a 2 al marcador.

A la segona meitat, els locals van buscar remuntar el marcador advers jugant amb porter jugador, i ho van aconseguir en el minut 5 en anotar el 1 a 2. Un gol que va fer mal als nois de Juanma Bermejillo, que poc després van encaixar el segon gol. Les coses van empitjorar quan al minut 12 el Linyola FS es va posar per davant amb un 3 a 2. Els deniers no es van enfonsar malgrat les dificultats i que va saber treure forces d'on amb prou feines els quedava. Dos minuts més tard, Llinares va posar l'empat a tres.

Al minut 16 va arribar el gol de l'coix, Blai va posar el 3 a 4. El 3 a 5 va arribar obra del meta denier, César. El definitiu 3 a 6 ho va anotar Àlex Pla.

En els moments més difícils la solidaritat de tots els jugadors va ser la clau d'una victòria molt merescuda. I és que al final del temps reglamentari es va arribar amb un 3 a 6 favorable a l'Dénia Futsal.

Cal assenyalar que cap directiu del CD Dénia viatjar amb l'equip a terres catalanes, tan sols la presidenta gemma Estrela, Va estar a l'hora de la eixida per donar al capità Blai, els diners corresponents per pagar les despeses de l'arbitratge. El col·laborador, David Molina els va lliurar els entrepans per al viatge, gentilesa de l'empresa Cidoncha a canvi de la publicitat que llueixen els jugadors.

Aquests nois no es mereixen el que els està passant

Tota la plantilla es va sentir molt satisfeta per aquesta victòria, ja que han complert amb el seu deure, ara seran altres els que deguin complir amb el seu. Que ningú i els socis del CD Dénia els que menys, oblidin que aquest equip aquesta temporada es va crear per ells, amb unes condicions que es van acceptar en assemblea i que no s'han complert.

No és estrany que tota la plantilla els que són i els que van estar van complir amb les seues obligacions, no així una directiva que lluny de ajudar-los en els moments més crítics els ha humiliat amb algunes decisions incomprensibles per a ells.

El millor d'aquesta accidentada temporada per al Dénia Futsal ha estat la gran unió que han tingut tots els jugadors fins l'últim dia, la millor prova quedo patent en aquesta trobada.

Els socis que dimecres han de votar a l'assemblea de socis del CD Dénia que tinguin en compte a aquesta plantilla a l'hora d'emetre el seu vot. Ningú pot oblidar que aquests jugadors són tots de Segona Divisió "B" i de casa.