El Dénia Futsal recupera la quarta plaça amb el seu triomf a Torrejón (1-4)

01 de maig de 2016 - 12: 19

El Dénia Futsal recupera la quarta plaça després del seu brillant triomf aconseguit al pavelló "Jorge Garbajosa"De Torrejón d'Ardoz, davant el conjunt local al qual va vèncer per 1 a 4.

L'equip dianense va tornar a mostrar el seu gran joc just quan més complicada era la seua situació i davant un rival que la setmana passada els havia arrabassat aquesta quarta posició. Els nois de Javi Arnau des del xiulet inicial van eixir molt concentrats i al minut 1, van aconseguir avançar-se al marcador amb un gol de Jorge Llopis. Les ocasions es van succeir en tots dos costats, però novament el Dénia va ser qui en el minut 5, va marcar per mediació de Juanjo el 0-2.

El partit va continuar amb un joc vibrant i carregat d'intensitat que va provocar que els deniers es trobaven amb la llosa de les cinc faltes al minut 9. Tot i així van seguir mantenint el control del partit. A falta d'un minut per al descans va arribar el gol local, després del servei d'un córner. En la següent jugada, els àrbitres van sancionar a Dénia amb un rigorós doble penal, que el Torrejón no va aconseguir anotar. Els jugadors es van retirar als vestidors amb el 1 a 2 al marcador.

Els deniers defensant davant el Torrejón

En l'inici de la segona meitat els locals es van bolcar sobre la porteria visitant a la recerca de la igualada. Els groguets amb una bona col·locació sobre la pista no van passar dificultats i fins i tot es van fer amb la possessió de la pilota. Al minut 24, novament Juanjo va tornar a marcar posant el l 1-3 al marcador. La ocasions es van seguir generant per ambdós costat encara que la falta de precisió va impedir que es marqués.

A falta de 6 minuts per al final, el tècnic local va arriscar i va posar porter jugador a pista, però els deniers amb una defensa aguerrida no van passar dificultats. En l'últim minut de partit i després de detindre un llançament exterior, el porter denier, César des de la seua pròpia porteria va aconseguir marcar el 1-4, culminant així una gran actuació personal. Amb el aquest resultat es va acabar el partit.

Amb aquest resultat i el de la resta dels partits, el Dénia FS, torna a col·locar-se en la quarta plaça de la classificació. La propera jornada l'equip torna a jugar fora i ho farà el dissabte a les 18.00 hores a Alacant, contra el Xaloc. Partit difícil, atès que a falta de dues jornades per a la finalització del campionat els alacantins no tenen encara assegurada la permanència.