El Dénia Futsal Juvenil va guanyar el seu primer partit de pretemporada

03 de setembre de 2014 - 00: 00

El Dénia Futsal juvenil va començar la pretemporada a finals del mes d'agost amb els entrenaments i dissabte passat ja va disputar el seu primer amistós contra Proyesplac, equip que milita a la lliga comarcal futbol sala de ACYDMA, l'equip juvenil va aconseguir la victòria per 3 -1.

Dénia Futsal Juvenil que va guanyar a l'Proyesplac

El partit va començar amb domini del Proyesplac, però els juvenils van començar poc a poc a perdre el respecte i van anar millorant en el seu joc fins fer-se amb el domini del partit. I a falta de cinc minuts del descans Carlos Ruiz va fer el primer gol a la eixida d'un córner per als juvenils. Durant la primera part Raúl, el porter del Dénia Futsal va tindre força feina que va resoldre molt bé.

A la segona part, els juvenils van defensar en mitja pista i els de Proyesplac van arribar amb menys perill a la porteria del juvenil. En la sacada d'una falta va aprofitar el Proyesplac per empatar el partit. Els juvenils van seguir amb el seu joc i això els va permetre que s'avancessin en el marcador per dues vegades amb gols de Luis Parets i Christian Palas.

Al final del temps reglamentari es va arribar amb triomf per als juvenils per 3 a 1 i sobretot amb bones sensacions tot i que encara queda feina per fer i detalls per polir.

Per part del Dénia Futsal Juvenil, van jugar; Raúl, Àngel, Carlos R., Antonio, Christian P., Marc, Luis, Coque, Javi, Álvaro, Paco, Cristian D.

Aquesta setmana el juvenil seguirà amb els entrenaments de pretemporada i jugués dos amistosos divendres contra Xaloc Alacant FS de Divisió d'Honor al pavelló de Joan Fuster a les 21: 00 i dissabte contra Las Colinas FS Gandia a les 12: 30 al pavelló municipal de Dénia.