El Dénia Futsal va estrenar el seu caseller de victòries visitants guanyant a Mejorada (4-5)

20 de novembre de 2016 - 14: 14

Gran victòria la aconseguida pel Dénia Futsal en el seu desplaçament a Mejorada del Campo, on va derrotar al CDE Mejorada per 4 a 5. Els dos equips van saltar a la pista amb moltes ganes, des del xiulet inicial es va viure un partit amb bones ocasions de gol per tots dos costats. Al minut 4 va arribar el primer per als locals que van sorprendre al porter denier amb un tir exterior. L'alegria els va durar poc, un minut després va arribar l'empat gràcies a una bona rematada de Ferran. Sense temps a la reacció Edu Romany de fort xut exterior va marcar el 1-2 que va posar per davant al conjunt denier.

Amb el joc controlat pels homes de Javi Arnau, La desgràcia va arribar per a ells en desviar Curro una pilota que va acabar a l'interior de la porteria defensada per Roc. Es va arribar a l'equador de la primera part amb les espases en tot l'alt. Als deniers els va costar eixir de la forta pressió que van imposar els madrilenys, de manera que les arribades a la porteria local van ser minvant. Al descans el marcador va reflectir un just empat a dos.

Un atac de l'Dénia Futsal a Mejorada

La segona part va començar amb un CDE Mejorada més intens va pujar la seua línia de pressió per ofegar els deniers en la seua àrea. Als dos minuts, Blai va rebre una bona passada de Toni que va resoldre amb un precís remat al fons de la xarxa. Aquest gol va descentrar als jugadors locals i això ho va aprofitar molt bé per Toni qui va encarar al porter local i el va batre col·locant el 2 a 4 al marcador.

Els deniers van aconseguir una bona renda però no van abaixar els braços ja que el joc va seguir molt igualat i el Mejorada va seguir atacant a la recerca d'un gol que li poguera ficar en el partit. El premi a la seua constància va arribar al minut 27 en aconseguir el 3 a 4 al marcador. El conjunt d'Arnau va seguir manant en el joc evitant qualsevol reacció de l'equip local. David González, va rebre una bona assistència de Juanjo, amb una vaselina va batre el porter local donant de nou aire al seu equip amb el cinquè gol.

A falta de cinc minuts per al final, el tècnic local, Javier Tamara, va posar en pista porter jugador per tal d'assetjar amb més intensitat la porteria defensada a aquesta segona part per César. Al minut 38, el CDE Mejorada va aconseguir escurçar distàncies amb una bona passada al segon pal, marcant el 4-5 al marcador. En els dos minuts restants els homes de Javi Arnau, van realitzar un futbol sala de molt control per evitar donar opcions al seu rival. El partit va acabar amb una més que justa victòria per als deniers per 4 a 5.

Aquest primer triomf com a visitant deixa el Dénia Futsal a la part mitja alta de la taula, a només 2 punts del tercer classificat. En la propera jornada, tornarà a jugar fora de casa, visitant la pista del FS Talavera, líder invicte de la categoria.