El Dénia Futsal va caure amb molt honor a la pista del CD Rivas (4-3)

18 de gener de 2016 - 00: 22

El Dénia FS, va viatjar fins a la localitat de Rivas (Madrid), per enfrontar-se a l'actual líder de la categoria sense cap tipus de complex i des del xiulet inicial, va deixar clares les seues intencions.

Curro a la pista del AD Rivas

Els dos equips van saltar a la pista amb molt de ritme, i ràpidament van començar a arribar les ocasions per ambdós costats, però van ser els deniers qui van colpejar primer i en el minut 6 David Jaén marcar el 0-1.

Els deniers van controlar molt bé el ritme del partit i al seu rival. Els homes de Javi Arnau es van mostrar molt còmodes sobre la pista i al minut 16, Blai va finalitzar en gol una gran jugada, col·locant el 0 a 2. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

A la segona part, CD Rivas va elevar la seua intensitat física pujant la seua línia de pressió. Els deniers van tindre molts problemes per eixir amb l'esfèric jugat. Malgrat l'esforç dels madrilenys les millors ocasions van ser per als visitants.

Amb el pas dels minuts l'esforç dels jugadors del Dénia Futsal va passar factura i no van poder frenar el ritme elevat dels locals. El domini local va ser en augment i en el minut 32 va arribar el gol del CD Rivas que va posar el 1 a 2. En la següent jugada va aconseguir el gol de la igualada amb un xut d'una gran potència.

En un minut fatídic semblava esvair-se el gran treball realitzat pels deniers, però no es van enfonsar i van continuar lluitant pel partit. Dos minuts després sorprenia el tècnic dianense Javi Arnau posant en pista porter jugador. La resposta del seu rival va ser la mateixa, per la qual cosa el partit es va convertir en un tauler d'escacs.

Ficats en aquesta dinàmica va arribar en el minut 39 un nou gol per als locals després d'un impressionant xut des de la cantonada que va tocar en els dos pals de l'esquadra i va acabar dins de la porteria. En el mateix minut els madrilenys després d'un robatori de pilota van llançar un contraatac que va acabar en gol.

Restava un minut per al final i semblava que el 4 a 2 anava a ser definitiu, però en l'últim minut, Blai va aconseguir posar l'emoció en els segons finals en fer el 4 a 3. Al final no es va poder culminar la remuntada i el Dénia Futsal va caure amb molt honor a la pista del líder.

En la propera jornada els deniers reben dissabte al pavelló municipal de Dénia al Adae Simancas, un xoc que començarà a les 18: 00 hores.