El Dénia Bàsquet seguix en la seua bona línia i va guanyar al CB.Oliva (69-62)

19 de febrer de 2013 - 00: 01

L'equip Sènior Masculí Autonòmic de l' Dénia Basquet continua la seua bona ratxa de resultats i va sumar la seua cinquena victòria consecutiva davant d'un rival directe com és el CB Oliva (69-62).

El partit es va disputar a la localitat de Beniarbeig que va brindar la seua excel·lent pavelló d'esports en no estar encara disponible el de l'Avinguda Joan Fuster de Dénia.

La igualtat va ser la tònica de l'enfrontament. La intensitat dels visitants els va donar els primers avantatges en el marcador (08-16) minut 8, i els va mantindre en la trobada al llarg de tot el xoc.

Dénia va entrar en el partit a partir d'aquest moment sent capaç d'acabar el primer quart dalt en el marcador (20-16).

En el segon dels locals van tindre repetides opcions de marxar en el marcador però Oliva va aconseguir recompondre en cadascuna de les ocasions per arribar al descans a una distància res definitiva (38-33).

Una eixida molt forta dels visitants els va portar a posar-se per sobre en el marcador (40-41). Després d'un temps mort Dénia va tornar a començar de nou a imposar el seu ritme de joc i va aconseguir el final del tercer període per sobre en l'electrònic (49-46).

L'últim quart va ser dominat pels deniers que es van moure en avantatges fins de vuit punts (65-57 minut 38). Amb la victòria gairebé decidida les dues banquetes van jugar des d'aquí al final per l'average particular que era de nou punts favorable a Oliva.

Finalment Dénia no va aconseguir aquest objectiu tot i que la victòria el porta a ocupar la cinquena posició de la classificació amb dos partits d'avantatge sobre CB Campello que ara mateix seria el tercer equip que descendiria de categoria.