El Dénia Bàsquet sènior masculí aconseguix la permanència a l'vèncer el CB Campello (85-68)

11 de març de 2020 - 15: 01

Objectiu complert per a l'equip sènior masculí de l' Dénia Bàsquet que amb el seu triomf davant el CB Campello. Per 85 a 68 va aconseguir assegurar la seua permanència a la categoria autonòmica, quan encara resten cinc jornada per arribar a la fi de la lliga.

Els deniers, que van començar molt bé el partit, van haver de mantindre la seua intensitat davant un rival que tot i anar per darrere en el marcador va aconseguir equilibrar el joc. Abans d'arribar a la mitja part l'equip alacantí va aconseguir posar-se per davant en el marcador. La reacció dels deniers els va permetre anar-se'n a la mitja part manant en el marcador per 37 a 34.

En el tercer quart el Dénia Bàsquet va tindre ocasions per escapar-se en el marcador, però va pagar la seua irregularitat en el tir exterior i l'excessiu nombre de pèrdues de pilota. A favor dir que no van caure en l'ansietat i van saber créixer en un dia en què les coses no sortien, unint-se més que mai com a equip.

Van arribar així igualats a l'últim quart i en ell, a la fi, van aconseguir el necessari encert per consolidar els avantatges que els va ser donant el seu intensitat defensiva.

L'esforç va servir per acabar amb la resistència del Campello que després d'un fantàstic treball, va haver de veure com el Dénia Bàsquet es va escapar, potser amb major diferència final de la qual van merèixer.

La victòria unida a la derrota a la seua pista de NB Alcoi permet als deniers celebrar la permanència a la categoria quan resten cinc jornades per al final de la lliga.