El Dénia Bàsquet sènior masculí descendeix de categoria

06 de maig de 2014 - 00: 00

El Dénia Bàsquet sènior masculí descendeix de categoria en caure en la lluita per la permanència a Primera Nacional davant del CB. Godella (51-65) i davant el CB. Jorge Juan Novelda per (70-74).

El Dénia Bàsquet sènior masculí descendeix a Autonòmica

En el primer dels partits disputats al pavelló Joan Fuster de Dénia, els valencians van dominar durant tot el partit, gràcies al seu bon treball defensiu. Les distàncies sempre van ser curtes, però els deniers no van poder derrotar-. Aquesta derrota condemnava al conjunt que dirigeix Luis Suances al descens a la categoria Autonòmica.

Davant del CB. Jorge Juan Novelda, el partit va estar molt igualat, tant que es va haver de disputar una pròrroga de cinc minuts, ja que al final del temps reglamentari es va arribar amb empat a 60. Els deniers van tindre l'oportunitat d'eludir el temps extra però no van aprofitar la seua última possessió.

En el temps afegit el Dénia Bàsquet va arrancar bé anotant els quatre primers punts, però els novelders van mostrar la seua temprança i van anotar els vuit tirs lliures que van llançar. Al final la victòria va ser per a ells per 70 a 74.